آيا روي كامپيوتري كه 64 بيتي است مي توان ويندوز 32 بيتي رانصب كرد
از او ن سوالها ست ها
کاربر شهرسختافزار
آيا روي كامپيوتري كه 64 بيتي است مي توان ويندوز 32 بيتي رانصب كرد
از او ن سوالها ست ها
|
|
آره بابا میشه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeid333 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ویندوز 64bit هم اصلا سراغش نرو که حالا ساپورت کنه یا نه!
saeid333 (06-10-08)
کاربر شهرسختافزار
يعني اگر پردازنده 64 بيتي هم داشته باشيم باز بايد ويندوزي كه الان روي كامپيوتر 32 بيتيمان است نصب كنيم كه دچار دردسر نشويمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N0m@d برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kachal khan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در در سری نداره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من خیلی وقت هست که با ویستا 64 دارم کار میکنم
سرعت 2 برابر هست (CPU)
کلا سرعت بیشتره تو هر چیزی .
کاربر شهرسختافزار
ولي xp بايد 32 بيت باشد تا دردسر نداشته باشد از ان دردسرهايي كه بالا گفته شدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein_OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مایکروسافت خیلی وقته که از نسخه xp 64 bit دیگه پشتیبانی نمیکنه.شما همون xp 32 بیتی رو نصب کنی بهتره.اگه سخت افزار خوبی هم داری از نسخه ویستا 64 بیتی یا 32(sp1) بیتی استفاده کن.
هرچی سخت افزار خوب و قوی داشته باشی(سی پی یو و رم وگرافیک.....)ویستا بهتر و روان تر کار میکنه چون ویستا نیاز به سخت افزار قوی داره.
Overclocker (06-10-08), saeed25 (06-10-08), SOHR@B (06-10-08)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks