فقط به جای این گزینه {توربو}( البته این گزینه هم داره) از طریق ضریب هم می تونی بیشتر از 20 بری و بزاریش رو 21.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
HWBOT SSA Member
فقط به جای این گزینه {توربو}( البته این گزینه هم داره) از طریق ضریب هم می تونی بیشتر از 20 بری و بزاریش رو 21.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز این پردازنده ک ضریب باز نیست !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed0c برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ضریب رو فقط بین اون چیزی که تعریف شده میشه تغییر داد که برای 920 از 12 تا 20 !
اما الان من می تونم ضریب رو از 9 تا 21 انتخاب کنم !
چجوری میتونن من نمیدونم ولی بعضی از مادر بردهای HighEnd میتونن ضریب را روی 21 قفل کننبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط peji_2008 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
که اینکار را از طریق بیوس انجام میدن من میدونم Asus و MSI چنین تکنولوزی توی بعضی مادربردهاشون
دارن . در مورد گیگابایت چندان مطمین نیستم
باید دنبال گزینه ای مثل Lock 21x Multiplier توی بیوس گشت
البته این به معنی اون نیست که مادربردهای دیگه نمیتونن 21X داشته باشن .
مادربردهای دیگه هم 21X دارن ولی اگه TDP از یک حدی بالا بره اون بطور اتوماتیک
میشه 20X . این عکس بیوس از MSI X58 Pro که یکی از ارزونترین مادربردهای X58
توی دنیا بودش و دیگه اصلا تولید هم نمیشه.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط JEskandari در تاریخ 11-08-10 انجام شده است
peji_2008 (11-08-10)
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز ممنون از راهنماییت . :)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط JEskandari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks