با سلام.من نمی دونم این داستانو کجا باید می نوشتم اما پیوند با همین کمبود شتاب سیستم داره

2سال پیش یه سیستم بستم با این آمار
cpu: quad core 631
main:giga a75-d3h
graphic:nvidia 460 gtx
ram :1*ddr 1866 2gb
این سیستم سرعت دیوانه کننده ای داشت شاید من تو زندگیم کمتر سیستمی رو مث این دیده باشم.یه روز که داشتم کار میکردم دیدم سیستم ریستارت کرد و خودکار از بایوس بکاپش ریکاوری کرد به بایوس اصلی(انگار بایوس اصلیش دچار اورکلاک یا همچین چیزایی شده بود هنگام کار با ویندوز) پس از چندی فهمیدم یک چیپ(شامل 2 پورت) از یو اس بی 3 سیستمم از کار افتاده و یه زمانی میشناسه یه زمانی هم نه(فلش که میزدم چراغش روشن میشد اما دیتکت نمیکرد.البته اینو هم بگم که فلشم نیمه سوز شده بود اما هنوزم که هنوزه یو اس بی 2 راحت میشناستش اینو هم بگم شناسایی یو اس بی 3 با درایور های خودش به سیستم کار سختیه) چکیده اینکه پس از اندی فهمیدم حتی سرعت بوق روشن شدن سیستم من از 3 ثانیه به 30 ثانیه رسیده!!!!
خیلی باش ور رفتم تا بفهمم داستان چیه.حتی اور کلاکم کردم اما همون موند که مون(بایوس رو هم اپدیت کردم اما درست نشد و همچنان سرعت بوت ابتدایی و سیستمم از او سرعت بسیار بالا حتی کمتر از نیم شد.یه روزی شانسی فهمیدم که اگه چیپ یو اس بی 3 رو disabled کنم سرعت بوق سیستم و روشن شدنش همون 3 ثانیه ای میشه.خب این خیلی خوب بود اما سرعت سیستمم همچنان همونی موند که بتون گفتم.
به نظر شما باید چیکار کنم؟

کمک می خوام خواهشن پیام بدین