وضعیت سرعت پورتهای پشت را تست کنید .
درود، امروز متوجه شدم که پورت usb کیس سرعتش از 1 مگ بیشتر نمیشه، مشکل از کجاست ؟
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
|
Aaron Swartz (22-07-16), Mehrdad.A 88 (22-07-16), mohammad- (23-07-16)
این دفه که pc رو روشن کردم سرعت درسته ولی دو دفه پیش سرعت محدود به 1 مگ بود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
Aaron Swartz (22-07-16), Mehrdad.A 88 (22-07-16), mohammad- (23-07-16)
شاید از همون کابلش باشه چون کیس دوتا پورت usb داره که یکیش چند وقت پیش اتصالی داشت نمیشد فلش بهش وصل کرد تا اینکه چند روز پیش کیس رو تمیز کردم خودش درست شد، کلا کیس داغونیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (22-07-16), Mehrdad.A 88 (23-07-16), mohammad- (23-07-16), nima_hl (23-07-16)
|
نمیدونستم مشکل ایجاد میکنه، اگه ببینم خیلی اتصالی داره قطش میکنم شایدم فقط کابلش شل شدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks