سلام دوستان من هر کار میکنم به نت وصل نمیشم یعنی تو تلگرام و این برنامه ها میرم ولی تو نت یا همون مرورگر ..گوگل نمیره همچین صفحه ای میاد
سلام دوستان من هر کار میکنم به نت وصل نمیشم یعنی تو تلگرام و این برنامه ها میرم ولی تو نت یا همون مرورگر ..گوگل نمیره همچین صفحه ای میاد
|
مدل گوشیتون چیه سیستم عاملش چیه آیا از .....شکن استفاده کردین این مورد رو هم چک کنید تو جایی که هستین الان مشکل انتن دهی دارید یعنی اپراتورتون الان با مشکل انتن دهی مواجه شده یا نه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (09-12-15)
اکسپریا مینی..اندروید 5..بله از قند شکن هم استفاده کردم همین طوره..انتن داره خوبه..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط RAVYY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما اول ......شکن رو خاموش کنید ببینید گوشیتون به اینترنت وصل میشه یا نه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پی نوشت : منظورم از آنتن دهی آنتن دهی دیتا بود چون تو بعضی از جاها آنتن پر هست ولی کاربر تو ردوبدل کردن دیتا دچار مشکل میشه
آخرین ویرایش توسط RAVYY در تاریخ 09-12-15 انجام شده است
قند شکن حذف کردم..ببین دوست عزیز تو تلگرام و این جور برنامه ها میره..میخام تو گوگل یا وبگردی کنم اون ارور میدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط RAVYY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
یعنی چی انتن دهی دیتا.. پس چطور تو تلگرام میشه برم ولی وب نمیشه
مرورگرتون چیه سیم کارتتون هم بگید چیه با یه مرورگر دیگه سرچ کنید ببینید وارد گوگل میشه یا نهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
منظور اینکه کلمه H یا 3G یا 4G کنار آنتنتون هست یا نهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعضی وقتا Eبعضی وقتا H..هست با هر مرورگری فک کنید امتحان کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط RAVYY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
سیم کارت ایرانسل هست
خوب دوست عزیز به نظرم شما یکبار تنظیمات دیتا تو قسمت MOBIL NET WORRKSبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدپاک کنید و گوشیتون رو ریستارت کنید بعد این کد2#*4*555*رو شما گیری کنید و تنظیمات جدید رو جایگزین کنید ببینید مشکلتون حل میشه یا نه اگرهم تنظیماتتون موجود نبود به صورت دستی فعال سازی کنید
آخرین ویرایش توسط RAVYY در تاریخ 09-12-15 انجام شده است
AMD>INTEL (09-12-15)
درست نشد مشکل چیه پسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط RAVYY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks