اگه کیس منظورتون مادربرد هست که اون گرافیکش تصویر نمیده که، چون پرازنده ای که گرافتید پسوند F داره، این مدل ها گرافیک داخلی ندارن (کاش به اختلاف اندکش وقعی نمینهادید و عادیش رو میگرفتید الانم حداقل با گرافیک پردازنده بالا میومد سیستمتون.
گرافیکتون چیه؟
از چراغ پاور خیلی تند تند چشمک میزنه مشکل از نشناختن رم هست، اگه با حالت یکم کند هست یعنی گرافیکی برای تصویر نشناخته
اگه خیلی کند چشمک میزنه یعتی یعنی درایوی برای بوت نشناخته

احتمالا از رم ها هست (حالا یا جدا جدا اوکین هستن و کنار هم ناسازگار، یا صرفا با فعال کردن XMP ناسازگار میشن و مازول ها مشکل دارن.
هرچند ضعیف بودن برد هم موثره. اما بازم با آخرید آپدیت بایوس بعدش تست کنید.
با تک ماژول رم هم تست کردید؟

اگه رم ها مشکل ناسازگاری مثل تامینگ داشته باشن بوق نمیزنه
میتونید جدا بخرید خیلی ارزونه و نصب کنید

و اینکه مگه از جایی که خریدید خودش اسمیل نکرد و تصویر نگرفت؟

از خرید 32 گیگ رم هم تعجب کردم، رم که همیشه قابل ارتقاست، کاش پردازنده غیر اف و از اون مهمتر مادربرد رو B660 مبگرفتید ، حتی مدل هم قیمت بردی که الان خریدید هم داره
گرافیک ام RX580 ئه، چون خیلی نیازی به گرافیک نداشتم همون کارت قبلی رو نگه داشتم. در مورد CPU هم وقتی کارت گرافیک داشتم نیازی به هزینه بیشتر واسه پردازنده گرافیک دار ندیدم.
واسه ۳۲ گیگ رم مجبور شدم، چون رم قبلی ۱۶ گیگ ۵۲۰۰ از برند Corsair بود و این برند ۱۶ گیگ سینگل چنل ۴۸۰۰ نداره، مجبور شدم ۳۲ بگیرم.
سرعت چشمک زدن هم زیاده، خودم هم احتمال نشناختن رم رو میدم.
دیشب که دوباره چک کردم دیدم که قفل یک سمت یکی از اسلات های رم عمل نمیکنه تا رم رو قفل کنه! (تک اسلات هم تست کردم، باز هم جواب نداد و چراغ چشمک زن داشتم.)
B660 هم مدلی که DDR5 باشه و Wifi هم باشه ندیدم، هرچند قیمت شون هم خیلی بالاتر بود، من مین رو ۶۱۰۰ خریدم.