سلام:
آقا یکی به داد ما برسهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید خیلی ببخشید ولی عجله دارم
((یا علی))
کاربر شهرسختافزار
سلام:
آقا یه جوانمردی لینک مستقیم نرم افزار QFlash رو برای ما بزاره در Cd راه انداز مادربرد نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
((یاعلی))
کاربر شهرسختافزار
سلام:
آقا یکی به داد ما برسهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید خیلی ببخشید ولی عجله دارم
((یا علی))
کاربر شهرسختافزار
دوستان عزیز یعنی واقعا کسی نیست که لینک مستقیم این نرم افزار (Q-Flash) رو داشته باشه من که هرچی سرچ کردم هیچی گیر نیاوردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید بابا حد اقل یکی که این نرم افزار رو داره آپ کنه تا ما هم کارمون رو راه بندازیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
((یاعلی))
کاربر شهرسختافزار
واقعا نا امید شدم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
((یاعلی))
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام:
دوستان عزیز یعنی یک نفر نبود که به ما لطف کنه و بگه که این نرم افزار از طریق محیط بایوس قابل دسترسی هست من واقعا فکر می کردم که مثل@Bios باید نصب بشه .
چند روزه که دربدر دنبال این نرم افزارم در هر صورت از همه ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
((یا علی))
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks