سلام
بعید میدونم این گارانتی معتبر باشه . البته باید ببنید وضعیت برد را چه اعلام میکنند
در مورد نوع خرابی فقط کارشناس که برد رو از نزدیک تست میکنند میتونند نظر صد در صدی رو بدهند
پروتکشن هم زمانی اتفاق میفته که قطعی روی برد آسیب ببینه
تعمیر پذیر بودن هم فقط بعد از مشخص شدن نوع ایراد کارشناس گارانتی نظر میدهد .
اسلام و عرض ادب،به جهت پاسخگویی خیلی متشکرممادربرد را به گارانتی ارسال کردم و قرار شده هفته آینده در روز یکشنبه یا دوشنبه به بخش فنی جهت بررسی فرستاده شود.
یک نکته را به حضرتعالی بیان نکردم و آن اینکه:
بنده برای خنک کنندگی پردازنده از کولینگ برند گیم مکس مدل آیس چیل ۱۲۰ دارای نورپردازی(ARGB) استفاده میکنم،برق فن رادیاتور را به سوکت CPU FAN و برق واتر بلاگ را به سوکت AIO PUMP وصل کردم (هر کدام از فن رادیاتور و واتر بلاگ دارای دو عدد سیم نورپردازی که یکی نر و دارای سه پین و دیگری ماده میباشد هستند که بنده سیم ماده واتر بلاگ را به سیم نر فن رادیاتور اتصال دادم و سپس سیم ماده فن رادیاتور را به سوکت سه پین مادربرد متصل کردم که نورپردازیش عمل کرد)
(در حالتی که سیم‌های نورپردازی را وصل نکنم و فقط سیم برق فن و واتربلاگ را به مادربرد اتصال دهم فن و واتر بلاگ دارای نورپردازی بسیار ساده و ثابت هستند)
زمانیکه با انجام اشتباه آن مشکل برای برد پیش آمد و سیستم ریست شد و مجدد راه اندازی شد (که البته تصویر نداشت) متوجه شدم که فقط فن رادیاتور کار می‌کند و نورپردازی آن هم به صورت نصف روشن و نصف خاموش بود و واتر بلاگ بطور کلی خاموش بود(اصلا کولینگ کار نمی‌کرد و فکر کنم دلیل ریست مکرر هم گرم شدن پردازنده به جهت عدم روشن شدن واتر بلاگ بوده است).
واتر بلاگ حتی آن نور دهی که بدون اتصال سیم‌های نورپردازی می داشت را نداشت و بطور کلی خاموش بود(این در حالتی بود که سیم برق فن رادیاتور به سوکت CPU FAN و سیم برق واتر بلاگ به سوکت AIO PUMP وصل بود) و زمانیکه سیم برق واتر بلاگ را به سوکت CPU OPT وصل نمودم و نیز سیم نورپردازی را به سوکت سه پین برد وصل کردم کولینگ روشن شد ولی نور پردازی فن و واتر بلاگ خیلی عجیب شده بود و کلا قاطی داشت.
در کل اگر چنانچه سیم برق واتر بلاگ را به سوکت AIO PUMP میکردم واتر بلاگ حتی روشن هم نمیشد