کسی نیست که کمک کنه
باسلام
مادربرد بنده ASUS TUF Z690 PLUS WIFI و پردازنده ام INTEL 12400F میباشد که برای خنک سازی از واتر کولینگ GAME MAX ICE CHILL120 ARGB استفاده میکنم و مشکلی که برایم پیش آمده عبارت است از:
زمانیکه به جهت راه اندازی نورپردازی واتر کولینگ اقدام نمودم متاسفانه بصورت اشتباهی کابل را به جای اینکه به ADD GEN وصل نمایم به RGB HEADER وصل کردم که درجا سیستم ریستارت شد و بعد از راه اندازی مجدد چراغ روی برد مربوط به پردازنده به رنگ قرمز روشن شد و بطور مکرر ریست میشد ،تمامی اقداماتی که میدونستم نظیر در آوردن باطری و کلییر سی موس ،جابجایی رم ها ،خارج نمودن تمامی قطعات و جاسازی مجدد،خارج نمودن خود کولینگ و پردازنده و ... اما همچنان پی از روشن کردن سیستم چراغ قرمز مربوط به پردازنده روشن است و پس از چند ثانیه بدون اینکه بوقی بزند ریستارت میشود و مجدد تا زمانیکه خودم خاموش کنم پشت سد هم ریست میشود.
ضمنا نکته ای که متوجه شدم این است که اگر سیم واتر بلاگ را به AIO PUMP بزنم و کابل فن کولینگ را به CPU FAN فقط فن روشن میشود و واتر بلاگ روشن نمیشود و اگر کابل واتر بلاک را از AIO به هر سوکت دیری بزنم واتر بلاگ روشن میشود و کولینگ کار میکند اما همچنان ایراد اصلی سرجای خودش باقیست و همچنین متوجه شدم اگر چنانچه کابلهای مختص به پردازنده در قسمت بالایی برد سمت چپ که سه تا چهارتایی میباشد را جداسازی کنم چراغ قرمز رنگ خاموش میشود و سیستم دیگر ریست نمیشود و نیز با اتصال کابل واتر بلاگ به AIO کولینگ کار میکند که به محض اتصال کابلهای پردازنده را به برد وصل نمایم مجددا همان آش و همان کاسه.
میدونم که خیلی طولانی شد ولیکن خواستم که بطور مفصل توضیح داده باشم تا باعث اتلاف وقت کارشناسان عزیز نشوم و در پایان خواهشمندم بنده را کمک کنید.
باتشکر
|
کسی نیست که کمک کنه
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Haj.Morteza.m1371 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در اثر اشتباه در اتصال احتمالا به برد آسیب خورده است . حتما برای گارانتی ارسال کنید .
احتمال خرابی چیپ کنترلر rgb مادربرد و به طبع پروتکشن کردن مادربرد وجود دارد .
Haj.Morteza.m1371 (09-04-24)
باسلام و عرض تشکر به جهت پاسخگویی.
برای گارانتی ارسال کردم ،گارانتی برد مربوط به شرکت ونوس سرویس خاورمیانه است، آیا در خصوص این شرکت و عملکرد آن تجربه ای یا نظری دارید؟
با توجه به این موضوع که دلیل خرابی برد اشتباه شخص حقیر میباشد در نتیجه چنانچه مورد پذیرش گارانتی واقع نگردد و تعویض نشود با توجه به میزان خرابی و نوع آن اصلا قابل تعمیر می باشد و اگر قابل تعمیر است آیا بنظر عالیجناب شریفتان ارزش تعمیر را دارد و با انجام تعمیرات لازم آیا برد دچار اختلال در عملکرد با عنایت به این مهم که صرفا برای انجام گیم خریداری شده ،نخواهد شد و زیر فشار سنگین بازیهای امروزی کم نمی آورد؟
در پایان لطفا در خصوص خرابی خود برد و به تبع آن احتمال خرابی دیگر قطعات توضیحاتی را مرقوم دارید و کمی واضح تر عنوان دارید که منظور جنابتان از پروتکشن شدن برد دقیقا چیست؟
باتشکر
- - - Updated - - -
باسلام و عرض تشکر به جهت پاسخگویی.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای گارانتی ارسال کردم ،گارانتی برد مربوط به شرکت ونوس سرویس خاورمیانه است، آیا در خصوص این شرکت و عملکرد آن تجربه ای یا نظری دارید؟
با توجه به این موضوع که دلیل خرابی برد اشتباه شخص حقیر میباشد در نتیجه چنانچه مورد پذیرش گارانتی واقع نگردد و تعویض نشود با توجه به میزان خرابی و نوع آن اصلا قابل تعمیر می باشد و اگر قابل تعمیر است آیا بنظر عالیجناب شریفتان آیا ارزش تعمیر را دارد و با انجام تعمیرات لازم آیا برد دچار اختلال در عملکرد با عنایت به این مهم که صرفا برای انجام گیم خریداری شده ،نخواهد شد و زیر فشار سنگین بازیهای امروزی کم نمی آورد؟
در پایان لطفا در خصوص خرابی خود برد و به تبع آن احتمال خرابی دیگر قطعات توضیحاتی را مرقوم دارید و کمی واضح تر عنوان دارید که منظور جنابتان از پروتکشن شدن برد دقیقا چیست؟
باتشکر
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Haj.Morteza.m1371 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعید میدونم این گارانتی معتبر باشه . البته باید ببنید وضعیت برد را چه اعلام میکنند
در مورد نوع خرابی فقط کارشناس که برد رو از نزدیک تست میکنند میتونند نظر صد در صدی رو بدهند
پروتکشن هم زمانی اتفاق میفته که قطعی روی برد آسیب ببینه
تعمیر پذیر بودن هم فقط بعد از مشخص شدن نوع ایراد کارشناس گارانتی نظر میدهد .
XFXForce (15-04-24)
باسلام و عرض ادب،به جهت پاسخگویی خیلی متشکرم
مادربرد را به گارانتی ارسال کردم و قرار شده هفته آینده در روز یکشنبه یا دوشنبه به بخش فنی جهت بررسی فرستاده شود.
یک نکته را به حضرتعالی بیان نکردم و آن اینکه:
بنده برای خنک کنندگی پردازنده از کولینگ برند گیم مکس مدل آیس چیل ۱۲۰ دارای نورپردازی(ARGB) استفاده میکنم،برق فن رادیاتور را به سوکت CPU FAN و برق واتر بلاگ را به سوکت AIO PUMP وصل کردم (هر کدام از فن رادیاتور و واتر بلاگ دارای دو عدد سیم نورپردازی که یکی نر و دارای سه پین و دیگری ماده میباشد هستند که بنده سیم ماده واتر بلاگ را به سیم نر فن رادیاتور اتصال دادم و سپس سیم ماده فن رادیاتور را به سوکت سه پین مادربرد متصل کردم که نورپردازیش عمل کرد)
(در حالتی که سیمهای نورپردازی را وصل نکنم و فقط سیم برق فن و واتربلاگ را به مادربرد اتصال دهم فن و واتر بلاگ دارای نورپردازی بسیار ساده و ثابت هستند)
زمانیکه با انجام اشتباه آن مشکل برای برد پیش آمد و سیستم ریست شد و مجدد راه اندازی شد (که البته تصویر نداشت) متوجه شدم که فقط فن رادیاتور کار میکند و نورپردازی آن هم به صورت نصف روشن و نصف خاموش بود و واتر بلاگ بطور کلی خاموش بود(اصلا کولینگ کار نمیکرد و فکر کنم دلیل ریست مکرر هم گرم شدن پردازنده به جهت عدم روشن شدن واتر بلاگ بوده است).
واتر بلاگ حتی آن نور دهی که بدون اتصال سیمهای نورپردازی می داشت را نداشت و بطور کلی خاموش بود(این در حالتی بود که سیم برق فن رادیاتور به سوکت CPU FAN و سیم برق واتر بلاگ به سوکت AIO PUMP وصل بود) و زمانیکه سیم برق واتر بلاگ را به سوکت CPU OPT وصل نمودم و نیز سیم نورپردازی را به سوکت سه پین برد وصل کردم کولینگ روشن شد ولی نور پردازی فن و واتر بلاگ خیلی عجیب شده بود و کلا قاطی داشت.
در کل اگر چنانچه سیم برق واتر بلاگ را به سوکت AIO PUMP میکردم واتر بلاگ حتی روشن هم نمیشد
آخرین ویرایش توسط Haj.Morteza.m1371 در تاریخ 11-04-24 انجام شده است
|
باعرض پوزش ،تعدادی سوال ذهنم را مشغول کرده که با اجازه حضرتعالی آنها را ذکر خواهم کرد:
١:بنده در انجام ارتقای سیستم گیمینگ خود سه قطعه را از برند GAME MAX تهیه نمودم که عبارتند از (۱-کیس گیم مکس مدل دایماند مشکی،۲-منبع تغذیهGAMEMAX RGB-850 Black Gold Full -۳،Modularخنک کننده مایع برند گیم مکس مدل آیس چیل ۱۲۰)
حالا سوالی که چند روزی در ذهنم میباشد این است که آیا محصولات برند گیم مکس ارزش خرید دارند و بطور کلی در خصوص این برند کمی توضیح دهید.
۲:همانطور که اطلاع دارید مادربرد این حقیر از برند ایسوس مدل TUF GAMING Z690 PLUS WIFI DDR5 میباشد ،لطفا در خصوص این برد نیز توضیحاتی را ارائه نمائید.
۳:لطفا تفاوت مدلهای ROG و TUF را در مادربردهای ایسوس بیان کنید.
باتشکر
اسلام و عرض ادب،به جهت پاسخگویی خیلی متشکرممادربرد را به گارانتی ارسال کردم و قرار شده هفته آینده در روز یکشنبه یا دوشنبه به بخش فنی جهت بررسی فرستاده شود.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک نکته را به حضرتعالی بیان نکردم و آن اینکه:
بنده برای خنک کنندگی پردازنده از کولینگ برند گیم مکس مدل آیس چیل ۱۲۰ دارای نورپردازی(ARGB) استفاده میکنم،برق فن رادیاتور را به سوکت CPU FAN و برق واتر بلاگ را به سوکت AIO PUMP وصل کردم (هر کدام از فن رادیاتور و واتر بلاگ دارای دو عدد سیم نورپردازی که یکی نر و دارای سه پین و دیگری ماده میباشد هستند که بنده سیم ماده واتر بلاگ را به سیم نر فن رادیاتور اتصال دادم و سپس سیم ماده فن رادیاتور را به سوکت سه پین مادربرد متصل کردم که نورپردازیش عمل کرد)
(در حالتی که سیمهای نورپردازی را وصل نکنم و فقط سیم برق فن و واتربلاگ را به مادربرد اتصال دهم فن و واتر بلاگ دارای نورپردازی بسیار ساده و ثابت هستند)
زمانیکه با انجام اشتباه آن مشکل برای برد پیش آمد و سیستم ریست شد و مجدد راه اندازی شد (که البته تصویر نداشت) متوجه شدم که فقط فن رادیاتور کار میکند و نورپردازی آن هم به صورت نصف روشن و نصف خاموش بود و واتر بلاگ بطور کلی خاموش بود(اصلا کولینگ کار نمیکرد و فکر کنم دلیل ریست مکرر هم گرم شدن پردازنده به جهت عدم روشن شدن واتر بلاگ بوده است).
واتر بلاگ حتی آن نور دهی که بدون اتصال سیمهای نورپردازی می داشت را نداشت و بطور کلی خاموش بود(این در حالتی بود که سیم برق فن رادیاتور به سوکت CPU FAN و سیم برق واتر بلاگ به سوکت AIO PUMP وصل بود) و زمانیکه سیم برق واتر بلاگ را به سوکت CPU OPT وصل نمودم و نیز سیم نورپردازی را به سوکت سه پین برد وصل کردم کولینگ روشن شد ولی نور پردازی فن و واتر بلاگ خیلی عجیب شده بود و کلا قاطی داشت.
در کل اگر چنانچه سیم برق واتر بلاگ را به سوکت AIO PUMP میکردم واتر بلاگ حتی روشن هم نمیشد
گیم مکس محصولات اقتصادی و ساخت چین هست گزینه چندان مناسبی برای پردازنده های جدید نیست مخصوصا نسخه 120
XFXForce (15-04-24)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Haj.Morteza.m1371 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام منم دقیقا همین مشکل شمارو دارم ولی گارانتی سی پی یوم همینه !! میخواستم بدونم تعویض انجام دادن ؟
مدل cpu 7900x هستش بعد 3 ماه وسط بازی خاموش شد و از کار افتاد!
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks