پاسخ : ریست شدن کامپیوتر در ویندوز 7
شما یکی از درایوهاتون رو خالی کنید و ویندوزتون رو روی اون نصب کنید ( دیلت - کریت و فرمت کردن درایو سی فراموشتون نشه )
بعد نصب ویندوز ، حتماً آنتی ویروس رو از روی سی دی بدون بازکردن سایر درایوها نصب و اون رو آپدیت کنید ( ویروس ها هم میتونند بوت سکتورها رو بهم بریزند )
تا اینجا پیش برین ، شاید مشکل حل شد.
پاسخ: ریست شدن کامپیوتر در ویندوز 7
برادر من شما ظاهرا درایور Nvidia رو نصب کرده اید و این درایور به سیستمت نساخته! :lol:
ببین اگه تو SafeMode اومد بالا که بزن درایورو پاک کن! سیستم ریبوت کن! دوباره درایورت رو نصب کن! اگرم نشد که تو Safe Mode هم بیای بالا شرمنده اخلاق ورزشیت که اینو می گم! روم به دیوار از نو ویندوز نصب کن! :great:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
این بالایی ها رو هم بد نیست نگا کنی!
ویندوز 7 شما 32 بیتیه یا 64 چون اگه 64 بیتی باشه شاید سیستمت نمیتونه سا÷ورت کنه اگه 64 بیتیه 32 بیتی نصب کن
پاسخ: پاسخ : پاسخ: ریست شدن کامپیوتر در ویندوز 7
من هم همین مشکل دارم..
بعضی مواقع در صورتی که اصلا به سیستم فشار نمیاد. صفحه آبی میده. win7 64bit
ا
اولا با AVIRA RESCUE سیستم رو بوت کنید اسگن گنید درا.رها رو ا÷دیت کنید
منم مشکل ریست شدن ویندوز 7 رو در هنگام ورود به ویندوز داشتم. البته این ماله وقتی بود که نود7 رو نصب کرده بودم و با پاک کردنش و نصب نود 5 مشکلم حل شد.:party:
آنتي ويروس باسيستم درگير ميشه
نقل قول:
آنتي ويروس باسيستم درگير ميشه
یه همچین چیزی. البته این مورد یه کمی هم به قدیمی بودن سخت افزار و عدم مطابقتش با برنامه های جدید بر می گرده.:yes:
اگه قطعه ايي مثل مودم ديال آپ بر روي مادربردت هست اونو جدا كن معمولا سون با اينجور مودم ها سازگاري نداره