والا نمیشه گفت کی.. ولی معمولا بعد نیم ساعت.. بعضی وقتام بعد دو سه دقیقه... در واقع با اینستال کردن برنامه ها این ریست کردنام بیشتر میشه..
از این صفحه آبی یه عکس گفتم که شما هم یه نیگاهی بندازین..
بازم اگه راه حلی داشتین بگین...
ممنون
Printable View
والا نمیشه گفت کی.. ولی معمولا بعد نیم ساعت.. بعضی وقتام بعد دو سه دقیقه... در واقع با اینستال کردن برنامه ها این ریست کردنام بیشتر میشه..
از این صفحه آبی یه عکس گفتم که شما هم یه نیگاهی بندازین..
بازم اگه راه حلی داشتین بگین...
ممنون
کد صفحه آبی رو حتما بنویس ؟ پاور سیستمت چی بود؟
اينم عكس از اون صفحه آبي و مدل و جزييات پاور....
با سلام خدمت اساتید گرامی من هم دقیقا همین مشکل این دوستمون رو دارم مورد این است که در ایکس پی اصلا این مسئله پیش نمی اید اگر ممکن است راهنمایی بفرمایید
خواهشا یه کاری بکنید...
ممنون میشم
سلام دوست عزیز میشه مشخصات دقیق سیستمتونو بگذارید
من این مشکل برام پیش اومد درایوری بود
احتمال زیاد مادربورد هم هست ! یه درایور درست و درمون براش پیدا کن برا ویندوز 7 ، باشه ،
ویستا هم نباشه ، یه ویندوز درست و درمونم بریز حتماً ایرادش رو خودت پیدا کن . بد نیست یه بایوس آپدیت هم بزنی شاید ربطی نداشته باشه ولی ضرر نداره
دستگاهشون رو حتما با یک آنتی ویروس اپ شده اسکن .
من چند بار ویندوز عوض کردم اول همچی درست است از روز دوم به بعد ناگهان شروع میکند اما بعضی وقتها است و نه همیشه همین کار را سخت میکند در مورد درایور هم من این سری هیچ درایوری بجز صدا نریختم و همچی را خود ویندوز تشخیص داده بود جالب اینکه ربطی هم به فشار روی سیستم و از این قبیل ندارد بعضی وقتها 2 ساعت کار مداوم میکنم اما ریست نمیشود وگاهی شب که گذاشتم برا دانلود و هیچ فشاری روش نیست ریست میکند
ریستهای راندوم قاعدتا گاهی از رم هست گاهی هم از پاور . این نسبت دقیقا 50 به 50 هست .