این مشکل به دلیل کم بودن رم در ویندوز 7 هست و رمها تاییمینگ های مختلفی دارن که باعث ریست شدن میشه
رمهتون چقدر؟
این مشکل به دلیل کم بودن رم در ویندوز 7 هست و رمها تاییمینگ های مختلفی دارن که باعث ریست شدن میشه
رمهتون چقدر؟
|
|
با سلام
دوستان من از ویندوز 7 استفاده میکنم یه مشکلی تازگیا پیش اومده اینکه وقتی pc رو روشن میکنم درست بعد از starting windows و قبل از اینکه صفحه welcom بیاد یه صفحه آبی با نوشته های سفید میاد بعد سیستم ری استارت میشه بعدش بدون مشکل ویندوز بالا میاد از اون به بعد هر چند بار که ری استارت میکنم بدون مشکل بالا میاد ولی اگر shutdown کنم و دوباره روشن کنم دوباره همین داستان تکرار میشه
من هاردمو چک کردم بد سکتور نداشت/از یک ویندوز7 دیگه استفاده کردم بازم تغییری نکرد
ممنون میشم راهنماییم کنید
عضو VIP شهرسختافزار
خمیر سیلیکون روی پردازنده رو عوض کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط abayboy برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جای اسلات رم رو تغییر بدین .
بایوس رو آپدیت کنید .
اگر مشکل پابرجا بود بیان کنید تا سایر احتمالات رو بررسی کنیم.
Rezasam1 (25-08-11)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehrdad_ab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این عکسو ببینید شاید بیشتر بهتون کمک کنه
http://0000.2.img98.net/out.php/i232...out.pl.jpg.jpg
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط abayboy برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من هم همین مشکل دارم..
بعضی مواقع در صورتی که اصلا به سیستم فشار نمیاد. صفحه آبی میده. win7 64bit
ا
کاربر شهرسختافزار
منم مشکل ریست شدن ویندوز 7 رو در هنگام ورود به ویندوز داشتم. البته این ماله وقتی بود که نود7 رو نصب کرده بودم و با پاک کردنش و نصب نود 5 مشکلم حل شد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks