M0TRIX (27-06-14)
M0TRIX (27-06-14)
کاربر شهرسختافزار
سلام اگه اینطور باشه سی پی یو تعمیر که نمیشه؟؟؟
خیر پردازنده قابل تعمیر نیست . بهترین کار این هست که این مادربرد رو با پردازنده دیگه تست کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M0TRIX برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M0TRIX (27-06-14)
کاربر شهرسختافزار
با یه سی پی یو 2180 تست کردم. نتیجه ای این بود که سیستم خاموش نمیشه ولی تو یه حالت stand by میمونه.دمای سی پی یو 35 درجه.
البته مانیتور روشن خاموش میشه تند تند و یه حالت انگار زود میره stand by دوباره درمیاد.به فاصله یه ثانیه
آخرین ویرایش توسط M0TRIX در تاریخ 28-06-14 انجام شده است
|
|
تصویر دارید ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M0TRIX برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام.نه هیچی.
کاربر شهرسختافزار
گرمای مادربرد رو بایوس نشون میده؟؟ چون بالا نمیاد سیستم
clear c چیه؟؟ موس رو دربیارم روشن کنم؟
قطعه هارو دو نه دونه تست کنم دوباره؟
موس رو در اوردم تست کردم نتیجه همون
آخرین ویرایش توسط M0TRIX در تاریخ 28-06-14 انجام شده است
متوجه نشدم سیستم اگر بالا نمیاد از کجا درجه حرارت رو چک میکنید . اگر به بایوس دسترسی دارید . یعنی سیستم تصویر دارد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M0TRIX برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
من روشن میکنم میرم بایوس تا دمای سی پی یو رو ببینم.پس اگه اینطوریه تصویر دارم دیگ.
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks