ممنونم بابت پاسخگویی مسئله اول اینکه من بعد از اینکه ای اتفاق ۱ بار افتاد با برنامه ایی که گفتید چک کردم مشکل اور هیت نداشتم یا چک میکنم که دما اوکی باشه و اوکی هم هست مثلان داخل بازی ها vsync و یاد fps limit رو ام فعال میکنم ولی موردی که هست وقتی این اتفاق رخ میده صفحه یک لحظه stop میشه و نمیشه msi after burner چک کرد برای همین دقیقان نمیدونم تو اون لحظه چقدره ولی یه بار پیش یکی بردم گفت چک کردم cpu و gpu گفته موردی نبوده و تست کردیم فقط پاور و چک نکرده من تودم شکم به پاور رفته ولی نمیدونم الان یه مدت ۲ هفته هست بازم پیش نیومده حالا منتظرم ببینم چی میشه ولی گفتم این موضوع رو در جریان بزارن ببینم مشکل از کجاست
- - - Updated - - -
ممنونم بابت پاسخگویی مسئله اول اینکه من بعد از اینکه ای اتفاق ۱ بار افتاد با برنامه ایی که گفتید چک کردم مشکل اور هیت نداشتم یا چک میکنم که دما اوکی باشه و اوکی هم هست مثلان داخل بازی ها vsync و یاد fps limit رو ام فعال میکنم ولی موردی که هست وقتی این اتفاق رخ میده صفحه یک لحظه stop میشه و نمیشه msi after burner چک کرد برای همین دقیقان نمیدونم تو اون لحظه چقدره ولی یه بار پیش یکی بردم گفت چک کردم cpu و gpu گفته موردی نبوده و تست کردیم فقط پاور و چک نکرده من تودم شکم به پاور رفته ولی نمیدونم الان یه مدت ۲ هفته هست بازم پیش نیومده حالا منتظرم ببینم چی میشه ولی گفتم این موضوع رو در جریان بزارن ببینم مشکل از کجاستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط peyman8910 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks