SajjadKhati (03-11-14)
با سلام خدمت هم دوستان
من اخیرا یه سیستم قدیمی خریدم که تا دیروز به خوبی کار میکرد اما از امروز دیگه روشن نمیشه...
برق پاور که وصل میشه چراغ موس روشن میشه اما خود سیستم روشن نمیشه...
خواهشا کمک کنید...
اینم از عکس کیس.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (03-11-14)
|
|
کیسش بد جور قدیمی هه . مادربردش خیلی ضعیفه
چرا دس 2 خریدی . حداقل چرا این قطعات دس دو رو خریدی؟
پاور رو عوض کن ببین درس میشه
قطعات شو عوض نکردی که (از اون موقعی که آخرین بار روشن میشد تا الان که روشن نمیشه منظورمه) ؟
برای شروع باید با یک پاور سالم تست کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bia2olom برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (03-11-14)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه..دستکاری خاصی نکردم....یهو اینطوری شد...میخوام درستش کنم بفروشمش بعد یه سیستم خوب بگیرم...اینو خریده بودم که لینوکس نصب کنم روش اما نکشید...
SajjadKhati (03-11-14)
به قول اوستا امید با یه پاور دیگه تست کن
کلا از سالم بودن این پاور مطمئن شو
یه پاور اضافی دارم که فیش بزرگش به این نمیخوره...به نظرتون اهی هست که با این تستش کنم...الان عکسشم میزارم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (03-11-14)
|
|
کابل بزرگ 24 پین پاور رو دربیار
یه سیم بگیر که دو طرف سیمش لخت شده باشه
یه سر سیم رو بزار تو سیم پاوری که رنگش سیاهه و یه سر سیم دیگه رو بزار تو سیم پاوری که سرش سبزه (دقیق یادم نیست یا این حالت جواب میده یا حالتی که یه سر سیم تو سیاه باشه و یه سر سیم دیگه تو سیمکناریش باشه اما فک کنم اون حالت اول جواب بده)
پاور هم به برق شهر وصل باشه
ببین پاور روشن میشه یا نه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bia2olom برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (03-11-14)
24 پین هه دیگه؟
باید بخوره دیگه
روش تست اون پاور هم تو بالا گفته شد
باید اون 4 پین که جدا کنی . فقط 20 پینش رو متصل کنی . با فیش تغذیه پردازندهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bia2olom برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (03-11-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks