1-درایورهای چیپست نصب هست .
تو بایوس قسمت power mangment گزینه ها رو چک کن .
این برنامه رو تست کن
خاموش و ری استارت کردن سریع رایانه با SuperFast Shutdown 2.0دانلود رايگان نرم افزار | دانلود رايگان نرم افزار
مادربرد من asus p5kc هستش cpu cor 2 quad q 6600 intel socket 775 پاور گرین 480 گرافیک 7750 xfx وقتی ویندوز 7 روش نصب میکنم و دستگاه رو می خوام خاموش کنم فقط مانیتور خاموش میشه و چراغ کیس و فن ها روشن می مانند اخرین ورژن درایور ها رو هم با برنامه درایور جنیو نصب کردم درست نشد البته این مادربرد تا ویندوز ویستا بیشتر ساپورت نمی کنه و رو جعبه هم زده و من با دکمه پشت پاور دارم خاموش میکنم لطفا یه راهکاری ارائه دهید ممنون
|
|
1-درایورهای چیپست نصب هست .
تو بایوس قسمت power mangment گزینه ها رو چک کن .
این برنامه رو تست کن
خاموش و ری استارت کردن سریع رایانه با SuperFast Shutdown 2.0دانلود رايگان نرم افزار | دانلود رايگان نرم افزار
*MoJtAbA* (13-05-14)
کاربر شهرسختافزار
بایوس هم آپدیت کن ضرر نداره
چیپست نصب هست بایوس رو هم به روز کردم اون برنامه ای رو که گفتین رو هم نصب کردم باز درست نشد
کاربر شهرسختافزار
سلام
يكبار سيستم رو خارج از كيس استيبل كنيد ونتيجرو اعلام كنيد
ميتونه اتصالي از كيس باشه با مادربرود
آخرین ویرایش توسط STUXNET در تاریخ 14-05-14 انجام شده است
|
|
پاور 480 گرين هست
حتما پاور رو روی سیستم دیگه تست کنید . یا سیستم خودتون رو با یک پاور دیگه تست کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aref 1367 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پاور گرین هم ممکنه خراب بشه
روى پاور قبلى هم اينطورى بود اين پاور رو تازه خريدم فكر كنم مشكل از ناسازگارى مادربرد با ويندوز باشه چون روى ويندوز ويستا كه براش توصيه شده مشكلى نداره
آخرین ویرایش توسط aref 1367 در تاریخ 14-05-14 انجام شده است
میتونه از مادربردت هم باشه . بیرون از کیس هم تست کن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aref 1367 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks