باتری cmos که یک باتری cr2032 سه ولت هست را تعویض کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط black co برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
IMG_20181029_164811.jpgسلام دوستان یه مادربورد ASUS H61M-PRO هستش سیستم رو روشن میکنی این پیغام رو میزنه
دوباره باید وارد بایوس بشم و تنظیمات رو درست کنم و خارج شم
Please enter setup to recover BIOS setting
press f1 to run SETUP
بایوس روهم آپدیت کردم بازم مشکلش برطرف نشد
آخرین ویرایش توسط black co در تاریخ 29-10-18 انجام شده است
|
باتری cmos که یک باتری cr2032 سه ولت هست را تعویض کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط black co برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز اون رو هم تعویض کردم باز مشکل حل نشدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ورژن بایوس را به آخرین نسخه سایت ایسوس اپدیت کنید . اگر باز مشکل باقی بود مادربرد باید توسط تعمیرکار بررسی بشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط black co برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
وارد بایوس بشین قسمت BOOT گزینه Wait For 'F1' if Error غیر فعال بکنید Disabled بعد هم F10 بزنید Save
black co (31-10-18)
دوست عزیز چون تو قسمت تنظیمات هارد از IDE به جای AHCI استفاده کردم برای اینکه ویندوز xp روش نصب شه هر بار مجبورم وارد بایوس شم و تغییرش بدم تنظیمات رو ، یه برنامه داره که فقط روی ویندوز xp کار میکنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Nima061 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Nima061 (31-10-18)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks