سلام.
امروز یه لحظه کارت گرافیکم رو دراوردم و وقتی جا زدم دیگه سیستمم روشن نمیشه
باطری بایوس رو هم دراوردم و جا زدم هرکار میکنم روشن نمیشه
سلام.
امروز یه لحظه کارت گرافیکم رو دراوردم و وقتی جا زدم دیگه سیستمم روشن نمیشه
باطری بایوس رو هم دراوردم و جا زدم هرکار میکنم روشن نمیشه
|
کارت رو در میارم هم روشن نمیشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Asrock z97kiler
i3 4170
Cooler master 550w
جدا کردم فقط یه چیزی قبل از اینکه مشکلم رو اینجا مطرح کنم کابل ۲۴ پین رو کشیدم و جا زدم چراغ روی رَمهام خاموش و روشن میشدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
انجام دادم روشن نمیشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
اگر باز روشن نمیشه باید به تعمیرکار نشون بدی . اگر تهران هستی میتونی بیاری تا بررسی کنم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط REZA13700 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چیز مشکوکی رو مادربرد نمیبینید؟ مثلا خازنا متورم نشدن؟ پاورتون مشکل نداره؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط REZA13700 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله تهرانم. ادرستون کجاستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خصوصی Pm بدید عرض کنم خدمتتونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط REZA13700 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks