نه ddr 2
من اراکم
اخه کسی رو نمیشناسم که بدم تعمیر میترسم ی وقت خرابترش کنن یا ی پولی ازم بگیرن 20 روز بیشترکار نکنه دوباره همین اشو همین کاسه
کاربر شهرسختافزار
نه ddr 2
من اراکم
اخه کسی رو نمیشناسم که بدم تعمیر میترسم ی وقت خرابترش کنن یا ی پولی ازم بگیرن 20 روز بیشترکار نکنه دوباره همین اشو همین کاسه
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 16-07-16 انجام شده است
|
|
باید کار کرده بگیرید با این بودجه . 300 تومن کمه برای سه قطعهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shazand918 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
کارکرده چ قطعاتی بگیرم سوکت 775 یا 1150؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مادربرد هم خواستی من خراب میخرم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shazand918 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک مادربرد نیاز داری الان با یک رم ddr3 برای سوکت 775
میتونی از جناب پوده ای بخری . این شماره تماس
66964677
کاربر شهرسختافزار
قیمت چند بر میدارید ازم مادربرد رو ؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رم ddr3 دارم خودم
- - - Updated - - -
قطعات نو بخوام بخرم چی ؟؟ مادربرد و cpu چی میتونم بخرم با کمترین هزینهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برد خراب قیمتش مشخصه . حدود 11 به همراه پول پست سفارشی .15 تومنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shazand918 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Intel® Pentium G3250
170t
ASRock H81M-VG4
155
ram 4gb ddr3
kingston value 1600
69t
shazand918 (16-07-16)
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام دوباره
اقا من مادربرد رو بردم پاساژ طلا که کلا کارشون تمعیرات و فروش قطعات کامپیوتره و بعد از این که چند جا نشون دادم بلاخره ب یکی اعتماد کردم و مادربرد رو دادم واسه تعمیر الان مادربرد درست شده و 40 تومن دستمزد گرفت ! میگفت مشکل از ماسف فت ها بوده و یکی از اون چندتا ماست فت که اطراف cpu هستن رو دراورده و چیزی جاش نزاشته!!!!! بهش گفتم گفت مشکلی نداره و ماسفت بقلیش رو دوبل انداختم !!!! بنظرتون مشکلی براش پیش نمیاد؟؟؟؟؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks