سلام بنده یک مادربرد z270 sli plus دارم که وقتی میخوام تستش بکنم چراغ بوت روی مین روشن میمونه و سیستم بالا نمیاد لطفا فوری کمک بکنید
سلام بنده یک مادربرد z270 sli plus دارم که وقتی میخوام تستش بکنم چراغ بوت روی مین روشن میمونه و سیستم بالا نمیاد لطفا فوری کمک بکنید
|
چراغ بوت یعنی باید تصویر داشته باشید و سیستم باید تصویر بده . گرافیکتون چیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 2180 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لیست قطعات رو بنویسید
آیا ssd یا هارد را به مادربرد وصل کردید ؟
DM.JAGUAR (14-11-19)
سلام گرافیک مجزا ندارم .چند بار بدون هارد زدم ولی بعدش ssd وصل کردم.باز هم چراع بوت روشن میماند و تصویر نمیداد چراغ مانیتور هم چشمک زن بود.البته من چون مانیتورم vgaداشت از تبدیل hdmiاستفاده کردم.
مادربرد =Z270 Sli Plus
سی پی یو =i5-7400
رم =apecer 4gig 2400
پاور =Hp+600 Wat Green
مشکل تبدیلتون هست دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 2180 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این حالت یعنی مادربرد بوت شده .نداشتن تصویر به دلیل تبدیل یا مونیتور هست .
در تاپیک عادی اپ نزنید در صورت تکرار اخطار میگیرید .
DM.JAGUAR (14-11-19)
سلام ممنون از توضیحتون
خواهش میکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 2180 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چراغ بوت یعنی نشون میده که سیستم نرمال بوت شده و فقط منتظر بوت شدن سیستم عامله
حالا اگر روی مانیتور تصویر ندارید به خاطر مشکل در ارتباط مانیتور با مادربرده که باید چک کنید تبدیل سالمه یا نه
هیچوقت به تبدیل ها اعتماد نکنید .
|
تبدیل های خوب و قابل اعتماد وجود نداره که این مشکل رو نداشته باشند؟
تبدیل های خوب قیمت های بالایی دارند . شما برای اتصال به پورت hdmi نیاز به تبدیل اکتیو داریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 2180 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DM.JAGUAR (14-11-19)
تبدیل های اکتیو فرقشون با تبدیل های معمولی چیه و چقدر هستند؟
ببینید خروجی vga یک پورت آنالوگه و پورتهای Display port و hdmi دیجیتال هستند . برای تبدیل این ها مبدل نیاز به یک برد مبدل هست . تبدیل معمولی امکان این کار رو نداردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 2180 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks