با سلام مجدد خدمت دوستان.بعد از کلی جر و بحث مادربورد و پاور رو عوض کردند،البته به گفته خودشون،چون من سر در نمیارم که بخوام مطمئن بشم.اما الان سیستم رو تحویل گرفتم و داره کار میکنه.پاور و مادربورد هم دقیقا همون مدل قبلی هستند،در مورد اینکه گفته بودید این پاور بدرد نمیخوره هم کلی باهاشون بحث کردم اما انقد از خود راضی هستند که گفتن این بهترین پاوره،ما صد تا از این سیستمها رو تا حالا فروختیم و مصرف شما 470 وات هست و این پاور 700 واته و... هیچیش نمیشه،منم قبول کردم اما گفتم اگه ایندفعه خراب شه باید با یه مدل بالاتر عوضش کنید.در مورد حرف آقای حسام در مورد اینکه شاید علت انتخاب این قطعات،انتظار زیاد من بوده.باید بگم که با معرفی یکی از دوستان با این سایت و این محصولشون آشنا شدم.در مورد محصول توضیحات کامل و دقیقی دادند که لینکشو براتون میذارم:
سیستم X-100 | سیستم های ورک استیشن
و در آخر در مورد قیمتش گفتن که::
((این محصول از قیمت 5 میلیون تومان با پایین ترین مشخصات شروع شده و بر اساس مدلهای مختلف بالاتر می رود. با توجه به اینکه انتخاب های بسیار زیادی برای آن وجود دارد، بر حسب تنظیمات و قطعات متفاوت بوده و...))
با توجه به این حرفشون منم بهشون ایمیل
زدم و گفتم این سیستم رو با مشخصاتی تا سقف 7 میلیون تومان بهم معرفی کنید،و اونها هم همین سیستم فعلی رو معرفی کردند،وقتی باهاشون تماس گرفتم گفتند این سیستم عالیه،هیچ مشکلی نداره. و هیچی در مورد اینکه اگه 200 تومنه دیگه بذارید روش تا یه پاور بهتر بخرید یا 300 تومنه دیگه بذارید تا کارت گرافیک بهتری بخرید یا ... به من نگفتند.گفتند این بهترین انتخابه،منم قبول کردمحالا دوستان شما میتونید راهنمایی کنید که چطور مطمئن بشم مادربرد و پاور رو تعویض کردند؟کارتون مادربورد اولی رو دارم،اما کارتون پاور قبلی و دو قطعه تعویضی جدید رو برام نفرستادند.

Bookmarks