از دوستان و اساتید محترمی که تو این زمینه تخصص دارن و میتونن منو راهنمایی کنن لطفا تلفن شون رو واسم میل کنن تا من تماس بگیرم باهاشون تامشکلم رفع بشه . خیلی خیلی ممنونم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
Printable View
از دوستان و اساتید محترمی که تو این زمینه تخصص دارن و میتونن منو راهنمایی کنن لطفا تلفن شون رو واسم میل کنن تا من تماس بگیرم باهاشون تامشکلم رفع بشه . خیلی خیلی ممنونم
دیدم اسم و أواتارتون أشناست ببخشید به جا نیاوردم :give_rose:نقل قول:
از ملاقاتتون بسیار خوشحال شدم ، این مشکل سیستمتون رو به فال نیک میگیرم و امیدوارم بتونید در آینده بیشتر در خدمتتون باشیم
چون نمیدونستم وضعیت تجربه شما چه گونه هستش برای همین مجبور بودم اون توضیحات رو بدم
جناب سلطانی مادربرد انتخابی شما یک مادربرد تقریبا حرفهای و متاسفانه با تنظیمات بایوس سخت و بعضا بی مورد هستش
البته این مشکل شما میتونه از بایوس یا مادربرد نباشه ولی معمولا تنظیمات یا ورژن بایوس در این سری باعث بیشترین مشکلات میشن
لطفا اون اسکرین شاتها رو بگیرید و اینجا قرار بدین
و بفرمائید مادر برد شما همین مدل هستش ؟
دوست خوبم حقیقتش را اگه بخواهید سیستم های اینتل توی این زمینه به دلیل تکنولوژی های اختصاصی که دارند سریع تر هستند.فکر میکنم اشتباه کردید amd خردید.
موفق باشید.
نقل قول:
dooste aziz fek konam shoma ehsas mikonin ke vase avalin baram hast ke mikham yek CD write konam ya avalin baram hast ke mikham computer roshan konam . agar vaqean fekr kardin ke man farqe write CD ro ba tabdidle formatha beham nemidoonam ke dige hichi . vali bad nist ke bedoonin man 20 sal hast ke kare tanzime ahang va ahangsazi mikonam va dar tamame studiohaye tehran kare seda bardari va tanzime ahang kardam va bish 100 ha ahang ta be hal sakhtam va tanzim kardam . agar mibinin inja oomadam va daram komak migiram vase computeram in dalil nemishe ke fek konin man man farqi write kardane CD ro ba tabdil kardan format nemidoonam
moshkele man faqat yek moshkele sakht afzari hast khahesh mikonam age mitoonin komamki be man bokonin faqat dar zamineye sakht afzari bashe chon be andazeye kafi kar kardan ba narm aafzarha ro baladam . dar zemn bad nist bedoonin avalin kasi ke narm afzare cakewalk ro to iran bahash kar kard va ahange chandin tracke bahash tanzim kard va be bazar erae kard man(برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] ) boodam
az rahnamaeitoon mamnoonam .
نقل قول:
kheyli mokhlesim
. az lotfetoon mamnoonam daqiqan MB man hamineh va rastesh balad nistam oon karo anjam bedam M.B man hamineh va kheyli moshkel daram . va nemidoonam ke moshkele asli kojast bavar konin tamame talashamo kardam ke systeme khoobi vase ahangsazim dashte basham ta be hich moshkeli nakhoram vali moshkelam chandin barabar shod
Hata say kardam CPU va M.B va VGA az ye company bashe ke moshkele mach shodane qataat ham nadashte bashe vali nemidoonam chera in tory sho
dar zemn az ebraze mehr o mohabbate shoma bi nahat mamnoonam
شما برای یه استدیو صدابرداری حرفه ای در مر حله اول به یک کارت صدای حرفه ای احتیاج دارید ! سی پی یو تون هم قویه هر چند مادربرد بهتری میشد بگیری ولی در کل توضیح بیشتری راجع به کند بودن سیستم بدید یعنی چی کنده توی چه نرم افزارهایی کنده ؟نقل قول:
خیلی با این حرف موافق نیستم اختلافات هم معمولا کمه و در حد چند ثانیه هست ! البته با کلی اختلاف قیمت !نقل قول:
نقل قول:
/ salam dooste aziz 2 ta carte sedaye herfei daram /.digidesign 003
r-me800
moshkele man cart seda nist bavar konin to kare music vaqean herfeei hastam . performance koliye systeman too hameye narm afzarha bi nahayat konde
میخوام یه راهی پیشنهادکنم
ببین دوست من این وضعیت رو من موقعی مشاهده کردم که وینوزمدت طولانی از نسبش بگذره و کلی
برنامه و ملحقات دیگه روش نصب شده باشه
شما یه بار دیگه ویندوز رو پاک کنید
و سعی کنید که از ویندوز هایی که دستکاری نشدن استفاده کنید...(مثلا پیش فعال نیستن یا برنامه های اضافی بهشون اضافه شده باشه)
نصب یه برنامه برای defragment کردن که من توصیه میکنم diskeepr 2010 رو نصب کنید
تا از حداکثر توان هارد بهره ببرین
در نهایت میخوام بگم بعد از اون کار تمام درایور های بروز مادر برد و گرافیک رو دریافت کنید !
ازقبیل داریور چیپ مادربرد
درایور SATA ها
درایور مربوط به هر قطعه جانبی
و به روز رسانی بایوس
اینکه براشتم رنگو وارنگ کردم خواستم اولویت و مهم بودن هریک رو نشون بدم
اگه بعد از انجام تمامی این مراحل نتیجه نگرفتی(که 99% نتیج میگیری)
باید یکی یکی قطعات رو با کسی واسه تست عوض کنی
مثلا رم از کسی بگیر بذار ببین خوب میشه یا نه
یا cpu...
من دقیقا منظورت رو از کن بودن میفهمم
و این راه حل ها برای این مسئله هستن
فکر نمیکنم کراه حل دیگه وجود داشته باشه
بعضی اوقات مشکلات درایورها هم باعث کند شدن سیستم میشه آپ دیت درایورهاتون رو هم امتحان کنید سیستم شما سیستم ضعیفی نیست البته این توان پاور به نظر بالاست برای این سیستم ! هر چند این مورد تاثیری در سرعت نداره .