پاسخ: راهنمایی در مورد کند بودن سیستم...
az lotfetoon mamnoonam . bavar konin qabl az kharide in system kheyli mashverat kardam va in shod natijash . vase hamin inqd narahatm . dar zemn in system , systeme paeini nist va be nazare man tamame qataatesh balast . in CPU va MB taze oomade bood ke man gereftam va taajobam injast ke chera in qadr kon kar mikone man kheyli dar taajobam va shadidan narahatam
نقل قول:
من 4 گیگ حافظه گذاشتم . وقتی ویندوزxp ازش 3گیگ رو بیشتر نمیشناسه چه فایده داره که بیشترش کنم ؟
نقل قول:
در صمن فکر نمیکنم 4 گیگ رم کم باشه . به نظر شما کمه ؟؟؟
دوست عزیز برای تدوین فیلم اونم به صرت حرفه ای بله خیلی بیشتر از این حرفها حافظه لازم دارید.
من به شما توصیه میکنم از ویندوز 64 بیتی استفاده کنید که تمام حافظه را بشناسه .ماشا الله توی ایرانم قیمت ساندویچ از نرم افزار گرونتره و مشکلی هم برای تغییر سیستم عامل ندارید.
بهم حق بدین . خیلی ناراحتم. 1.700.000 تومان خرج کردم و سرعت سیستمم اندازه ی یه پنتیوم 1 800 هم نیست. برای رایت یه سی دی باید 50 دقیقه زمان بذارم !!!
نقل قول:
az lotfetoon mamnoonam . bavar konin qabl az kharide in system kheyli mashverat kardam va in shod natijash . vase hamin inqd narahatm . dar zemn in system , systeme paeini nist va be nazare man tamame qataatesh balast . in CPU va MB taze oomade bood ke man gereftam va taajobam injast ke chera in qadr kon kar mikone man kheyli dar taajobam va shadidan narahatam
دوست عزیز کسی نمیگه یک سیستم پایین . مشکل اینجاست این سیستم مناسب کار شما نیست.
من یک سوال دارم شما که از این سیستم برای تدوین و ویرایش استفاده میکنید آیا کارت تدوین هم دارید و اگر دارید چه کارتی.
در ضمن باید یگم هر کسی که این سیستم را به عنوان یک سیستم حرفه ای برای کار شما بهتون معرفی کرده یک کم بی انصافی کرده سیستم داره داد میزنه من یک سیستم Gaming هستم
نقل قول:
دوست عزیز برای تدوین فیلم اونم به صرت حرفه ای بله خیلی بیشتر از این حرفها حافظه لازم دارید.
من به شما توصیه میکنم از ویندوز 64 بیتی استفاده کنید که تمام حافظه را بشناسه .ماشا الله توی ایرانم قیمت ساندویچ از نرم افزار گرونتره و مشکلی هم برای تغییر سیستم عامل ندارید.
خیلی ممنونم دوست عزیزم ولی اکثر وی اس تی ها و پلاگین ها رو ویندوز 64 بیتی کار نمیکنن و مجبورم از 32 بیتی استفاده کنم. به نظر شما یه سیستم با این مشخصات باید این قدر کند باشه ؟؟؟؟؟؟!!!!!!
نقل قول:
دوست عزیز کسی نمیگه یک سیستم پایین . مشکل اینجاست این سیستم مناسب کار شما نیست.
من یک سوال دارم شما که از این سیستم برای تدوین و ویرایش استفاده میکنید آیا کارت تدوین هم دارید و اگر دارید چه کارتی.
در ضمن باید یگم هر کسی که این سیستم را به عنوان یک سیستم حرفه ای برای کار شما بهتون معرفی کرده یک کم بی انصافی کرده سیستم داره داد میزنه من یک سیستم Gaming هستم
اینکه مناسب کار من نیست درست. ولی یه سی دی رو باید 50 دقیقه طول بده رایت کنه ؟؟؟
نقل قول:
سلام
من یه سیستم جدیدا بستم با مشخصات زیر واسه کار صدابرداری و تدوین فیلم
ولی اصلا بازده خوبی ندارد و بسیار زیاد کند کار میکنه, لطفا راهنمایی کنید چیکار میتونم بکنم
CPU: AMD 940 phenomII
M.B: Sapphire 790 GX
Ram: 2Gbx2 Gail 1066 DDR2
HDD: 1 tr bit western digit
VGA: sapphire ,Ati 4850 X2 DDR3
Power: 1200w Thermaltake
نمیدونم همچین سیستمی چرا اینقدر کند کار میکنه
لطفا اگه تو خرید هر کدوم از قطعات اشتباه کردم با ذکر دلیلش بگین چی به جاش بگیرم . خیلی ممنون.:11():
خیلی جالبه... انقدر این قطعات حرفه اییه که هیچکس نمیتونه نظر بده !!! البته خیلیم بعید نیست . چون تو ایران همه بلدن فقط سیستم ببندن . ولی وقتی می پرسی مثلا یه سیستم میخوام واسه فلان کاره تخصصی... دیگه هیچکی خوابی نداره بده .
بهتره بگم مثلا وقتی از هر شخصی یا فروشنده ای می پرسی که یه سیستم حرفه ای میخوام واسه استودیو صدا برداری. چی خوبه که بگیرم ؟ هیچ جوابی ندارن که بدن !!!!!!!!
سلام دوست گرامی و خوش آمدید
اینکه شما میفرمائید بسیار زیاد کند کار میکنه و بازده خوبی نداره یک طرح مسئله کلیه که نمیشه روش نظر بخصوصی داد
شما باید تخصصی تر مشکلتون رو بیان کنید
در کل ۲ حالت وجود داره
۱ - دیر انجام شدن یک کار مشخص نسبت به سیستم دیگر
لطفا اون سیکل کاری و مشخصات سیستم دوم را توضیح بدید تا بشه روش صحبت کرد
۲ - دیر انجام شدن یک کار مشخص نسبت به انتظار شما از این سیستم جدید
اول مطمئن بشید که سیستم شما تنظیمات نادرست سخت افزاری یا نرم افزاری نداشته باشه . ( برای تست این منظور میتونید از برنامههای تست سیستم که تو فروم زیاد معرفی شدن استفاده کنید )
اگر مطمئن شدید سیستم در حالت نرمال داره بازده میده میتونید با أورکلاک کردن قطعه یا قطعاتی از سیستمتون بازده بیشتری بگیرید
یا اگر برای شما امکان داره یا تعویض کامل پلتفرم از پلتفرم i7 اینتل استفاده کنید که در حال حاضر بالاترین بازده رو بین پلتفرمهای معمول دارند
اگر باز سئوالی بود بفرمائید
نقل قول:
اینکه مناسب کار من نیست درست. ولی یه سی دی رو باید 50 دقیقه طول بده رایت کنه ؟؟؟
قطعا اینگونه نیست
لطفا از تمامی تبهای cpu-z اسکرین شات بگیرید و اینجا قرار بدید ، این برنامه رو از لینک زیر میتونید دانلود کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
سلام دوست گرامی و خوش آمدید
اینکه شما میفرمائید بسیار زیاد کند کار میکنه و بازده خوبی نداره یک طرح مسئله کلیه که نمیشه روش نظر بخصوصی داد
شما باید تخصصی تر مشکلتون رو بیان کنید
در کل ۲ حالت وجود داره
۱ - دیر انجام شدن یک کار مشخص نسبت به سیستم دیگر
لطفا اون سیکل کاری و مشخصات سیستم دوم را توضیح بدید تا بشه روش صحبت کرد
۲ - دیر انجام شدن یک کار مشخص نسبت به انتظار شما از این سیستم جدید
اول مطمئن بشید که سیستم شما تنظیمات نادرست سخت افزاری یا نرم افزاری نداشته باشه . ( برای تست این منظور میتونید از برنامههای تست سیستم که تو فروم زیاد معرفی شدن استفاده کنید )
اگر مطمئن شدید سیستم در حالت نرمال داره بازده میده میتونید با أورکلاک کردن قطعه یا قطعاتی از سیستمتون بازده بیشتری بگیرید
یا اگر برای شما امکان داره یا تعویض کامل پلتفرم از پلتفرم i7 اینتل استفاده کنید که در حال حاضر بالاترین بازده رو بین پلتفرمهای معمول دارند
اگر باز سئوالی بود بفرمائید
سلام ذوست عزیز
من 20 سال که به صورت حرفه ای کار اهنگسازی و صدا برداری میکنم (برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ])
و تو اکثر استوذیو های تهران کار کردم . سرعت نرمال یک سیستم رو کاملا میدونم. سرعت این سیستم بسیار زیاد کنده. وقتی میگم یه سی دی رو 50 دقیقه طول میده تا رایت کنه دیگه معلومه چه قدر کنده. مثلا رو نرم افزار اوید لیکویید واسه یه ذیزالو 1 ثاتیه ای باید 1 دقیقه بشینی تا رندر کنه . اگه تذوین کار کرده باشین میدونین که این یعنی فاجعه.....!!!!!!!!!!!!!
نقل قول:
دوست عزیز این رایت CD نیست که 50 دقیقه داره طول میکشه این تبدیل فایل ویدیو به فرمت مناسب CD و DVD هستش که داره طول میکشه.راستش چاره ای جز اورکلاک سیستمتان ندارید تا این کار را سرعت ببخشید.یا آنکه یک CPU سریعتر تهیه کنید
اگر مشکل شما کندی در مرحله ویرایش و تدوین فیلم دارید بهتر اینه که یک کارت سخت افزاری مخصوص این کار بگیرید .