احتمالا هارد شما با این حجم کنده مدل دقیقشو بگذارید و همینطور مشخصات رمهادر ضمن فارسی تایپ کنید تا زودتر راهنماییتون کنن
سلام
من یه سیستم جدیدا بستم با مشخصات زیر واسه کار صدابرداری و تدوین فیلم
ولی اصلا بازده خوبی ندارد و بسیار زیاد کند کار میکنه, لطفا راهنمایی کنید چیکار میتونم بکنم
CPU: AMD 940 phenomII
M.B: Sapphire 790 GX
Ram: 2Gbx2 Gail 1066 DDR2
HDD: 1 tra . western digit
VGA: sapphire ,Ati 4850 X2 DDR3
Power: 1200w Thermaltake
نمیدونم همچین سیستمی چرا اینقدر کند کار میکنه
لطفا اگه تو خرید هر کدوم از قطعات اشتباه کردم با ذکر دلیلش بگین چی به جاش بگیرم . خیلی ممنون.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
( یعنی واقعا هیچکس نمیدونه علتش چیه !!! )
خیلی جالبه... انقدر این قطعات حرفه اییه که هیچکس نمیتونه نظر بده !!!
البته خیلیم بعید نیست . چون تو ایران همه بلدن فقط سیستم ببندن . ولی وقتی می پرسی مثلا یه سیستم میخوام واسه فلان کار تخصصی... دیگه هیچکی جوابی نداره بده .
بهتره بگم مثلا وقتی از هر شخصی یا فروشنده ای می پرسی که یه سیستم حرفه ای میخوام واسه استودیو صدا برداری. چی خوبه که بگیرم ؟ هیچ جوابی ندارن که بدن !!!!!!!!
از دوستان و اساتید محترمی که تو این زمینه تخصص دارن و میتونن منو راهنمایی کنن لطفا تلفن شون رو واسم میل کنن تا من تماس بگیرم باهاشون تامشکلم رفع بشه . خیلی خیلی ممنونم
poprock@rezasoltan.com
آخرین ویرایش توسط reza soltan در تاریخ 28-12-09 انجام شده است
|
|
Hamid2547 (29-12-09)
کاربر شهرسختافزار
تو خرید مادربرد اشتباه کردی میتونستی مادربرد بهتری تهیه کنیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza soltan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظر من در کل اشتباه کردید برای تدوین فیلم خیلی بهتر برای یک سیستم بر پایه سیستم های 4 هسته ای اینتل یا بهتر از اون Core i7 سرمایه گذاری میکردید.
در ضمن این میزان حافظه هم برای کار شما کم هستش و به احتمال زیاد سیستم شما مرتب در حال انتقال دادن اطلاعات به هارددیسک و بلعکس میباشد. در ضمن میخواهم بدانم اون کارت 4850X2 برای تدوین فیلم چه کار برای شما میکنه که یک کارت با یک سوم اون قیمت برای شما انجام نمیداد بهتر بود پولی را که خرج اون کردید صرف پردازنده و حافظه میکردید
پاورتان عالیه ولی میتوانستید نیازتان را با یک پاور 100000 تومان ارزونتر برطرف کنید و اون صد تومان هم خرج جایی میکردید که به کار شما میامد برای سیستم شما بیشتر از 850 فکر نکنم لازم میشد.
آخرین ویرایش توسط JEskandari در تاریخ 28-12-09 انجام شده است
inke dar kol eshtebah kardam khob hala dige nemitoonam karish bokonam . lotfan rahnamaeim konin ke alan chikar mitoonam bokonam .
dar zemn soale man in boode ke bazdehi va sorate systemam bi nahayat konde . chikar mitoonam bokonam ?????
شما میتوانید به حافظه سیستم اضافه کرده و پردازنده را تا آنجا که ممکن هستش اورکلاک کنید.
|
|
من 4 گیگ حافظه گذاشتم . وقتی ویندوزxp ازش 3گیگ رو بیشتر نمیشناسه چه فایده داره که بیشترش کنم ؟
در صمن فکر نمیکنم 4 گیگ رم کم باشه . به نظر شما کمه ؟؟؟
کاربر شهرسختافزار
کاربر شهرسختافزار
1-اگر شما فکر می کنید که یک سیستم حرفه ای اسمبل کردید سخت در اشتباه هستیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza soltan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2-شما سیستم رو خریدید بعد لازم دونستید که مشاوره بعد از خرید کنید!
3-توصیه: شما قبل از خرید حتماً باید مشاوره می کردید
4-نکته: کلاً از پست شما 2ساعت میگذره یک مقدار طاقت داشته باشید تا دوستان دیگر هم نظر بدهند
Hamid2547 (29-12-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks