وضعیت حرارت چیپ مادربرد را اعلام کنید کلا چیپ های NVIDIA بعد از مدتی دچار چنین مشکلاتی میشن .
سلام دوستان
یه مادربرد Asrock N68-VS3 FX دارم
و CPU AMD Sempron 145 - 2800mhz
و دو رم 4 گیگ کینگستون 1066 DDR3
چند مشکل باهاش دارم:
اول اینکه ماوس لگ میزنه، بسیار شدید هم لگ میزنه ( ماوس ها و پورت های مختلف تست شدن جواب نداد )
رم DDR3 Dual 1600 CORSAIR XMS3 رو نصب میکنم جواب نمیده! ( فقط با رم های قبلی جواب میده )
کارت صداش کار نمیکنه!
بایوسش رو آپدیت کردم/ دیفالت کردم/ ویندوز عوض کردم و هر بلایی بوده سرش آوردم ولی نمیشه که نمیشه!
به نظرتون چیکارش کنم!؟
بودجه تقریبا 400 دارم، به نظرتون ارتقاش بدم یا خیر میشه مشکلاتش حل بشه!؟
البته گرافیکش هم آنبورده و اگه بخوام ارتقا بدم قطعات رو (تعویض) باید CPU+Main+RAM+VGA باشه فکر کنم. با این قیمت چیز خوبی گیر میاد!؟
پیشاپیش ممنون از پاسختون
|
یک فن 8 را نزدیک چیپست مادربرد بگذار طوری که مستقیم به چیپ باد بزنه . اگر بهتر شد باید چیپ را خنک نگه داری .
-------
پ.ن: پاور سیستم هم اعلام کنید .
ممنون از دوستان عزیز
پاور سیستم 480 وات گرین هست فکر کنم
دما رو با aida چک کردم ماکزیمم دماش روی 60 میاد ( بین 30-40 در نوسانه معمولا )
اون دما نمیشه مطمئن بود به روی چیپ دست بزنید و حرارت مشخص میشه . اگر خیلی داغ بود باید ابتدا باید هیت سینک چیپ باز بشه خمیر زده بشه . یک فن کنارش قرار بدید . مشکل شما 90% به خاطر حرارت چیپ و 10% از پاورتون هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط EHSANRF برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درود و سپاس از دوست عزیز @AMD>INTEL
بعد از حدود 10 ماه و دیدن مجدد تاپیک گفتم شاید با گفتن بنده مشکل کسی حل بشه، اومدم پاسخ بدم:
مشکل با تعویض CPU حل شد
مادربرد و در کمال تعجب هیچ قطعه ای دیگه مشکل نداشتن
موفق باشید
AMD>INTEL (03-03-17)
|
ممنون بابت اعلام نتیجه . تاپیک قفل میشه /برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط EHSANRF برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks