Morteza.m1371 (18-08-14), Rezasam1 (18-08-14)
این آخرین درایور nvidia هست . خیر مشکلی پیش نمیادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ali7892 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
راستتی همین روی pc م نصبه بدون مشکل
- - - Updated - - -
اول درایور قبلی رو پاک کنم یا روش نصب کنم
|
|
driver قبلی nvidia را پاک کنید . بعد این رو نصب کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ali7892 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام
میگم میخوای اصن تو طرف بازی نری ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برادر برو به این مسیر : C:\Users\Name\AppData\Roaming
اون %appdata% تو رو به همون مسیر میبره که برای تنبل هاست!!! بعد کارایی که توی پست 4 گفتی انجام بده و نتیجه رو اینجا بگو. اگر نشد ، آخرین ورژن DirectX و درایور لپ تاپ انویدیا رو دانلود کن.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ali7892 (18-08-14), AMD>INTEL (18-08-14), Morteza.m1371 (18-08-14), Rezasam1 (18-08-14)
کاربر شهرسختافزار
ذذذذذذذذذذذذذذذذذذذذذذذذذ ذذذذذذذذذذذذذذذذ
- - - Updated - - -
دمت گرمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید مگه من تنبلمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
برادر برو به این مسیر : C:\Users\Name\AppData\Roaming منظور از name اسم کاپیوترمه ؟ بهد name که اصلاAppData نیست
کاربر شهرسختافزار
نه عزیز کی گفت شما تنبلی ؟!؟!!؟ میگم بعضی تنبل ها به جای اینکه بگن برو مسیر C:\Users\Name\AppData\Roaming میگن %appdata% رو بزن که هیچ فرقی نداره با هم دیگه ، فقط بدبختی داره که خودت هم دیدی !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ali7892 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Name همون اسم لپ تاپ یا کامپیوترت هست مثلا برای من Mojtaba ئه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط *MoJtAbA* در تاریخ 18-08-14 انجام شده است
ali7892 (18-08-14), AMD>INTEL (18-08-14), Morteza.m1371 (18-08-14), Rezasam1 (18-08-14)
کاربر شهرسختافزار
نه ببخشید عجولی بد دردی ها
آخرین ویرایش توسط ali7892 در تاریخ 18-08-14 انجام شده است
|
|
کاربر شهرسختافزار
بچه ها زور نزنید با اون روش عجیب مشکل حل شد واقعا در عجبم عجب مبتکری بوده ها بازم ممنون در مشکل بازی بعدی همراه شما خواهم بود ولی چرا اینقدر سرعت بازی بالایه توpc دارم عادی ولی اینکه فک کنم 120 فریم هست
*MoJtAbA* (18-08-14)
کاربر شهرسختافزار
خوب اینکه خوبه بالای 30 فریم بگیری ولی خوب شاید یکی از دلایلش این هست که تنظیمات بازی ات همش روی Low هست ! تمام نوشته هایی که توی اون dxdiag.txt بود رو اینجا کپی کن تا بگم چی کار کنید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ali7892 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی الان داشتم پست 4 رو میخوندم نوشته بودی که %appdata% رو توی Run بزن ، خوب دلیلش همینه که نیاورده ! %appdata% رو باید توی قسمت سرچ استارت بنویسی تا بیاره پوشه رو برات !!!!
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks