سلام
بایوس اپدیت کردم...
حالا سرعت فن هام خیلی زیاد شده
فن سرعتش بالا باشه مشکل ایجاد میکنه یا ن؟؟؟
اگه مشکل ایجاد نمیشه و ضرر نداره دستکاریش نکنم
سلام
بایوس اپدیت کردم...
حالا سرعت فن هام خیلی زیاد شده
فن سرعتش بالا باشه مشکل ایجاد میکنه یا ن؟؟؟
اگه مشکل ایجاد نمیشه و ضرر نداره دستکاریش نکنم
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بر اساس مدل مادربرد میتونید تغییراتی رو سرعت فن بدید . از طریق دفترچه منوال مادربرد بررسی کنید .
گیمینگ z170tبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میشه بگین سرعت رو چند بزارم؟؟
و اینکه اگه سرعت فن زیاد باشه مشکل ایجاد میشه یا ن؟؟
TweakTown.com Enlarged Image
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط javaheri69 در تاریخ 16-03-21 انجام شده است
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بر اساس مدل مادربرد میتونید تغییراتی رو سرعت فن بدید . از طریق دفترچه منوال مادربرد بررسی کنید .
خب دفترچه نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میشه بگین رو چی بزارم
از سایت سازنده دفترچه را دانلود کنید . تنظیمات رو پیدا کنید . بعد ببنید چه گزینه هایی داره نشد گزینه ها رو به من بگید تا بررسی کنم .
- - - Updated - - -
از سایت سازنده دفترچه را دانلود کنید . تنظیمات رو پیدا کنید . بعد ببنید چه گزینه هایی داره نشد گزینه ها رو به من بگید تا بررسی کنم .یا از صفحات بایوس عکس بگذارید چون بایوس این سازنده داغون و پر از باگ هست .
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
[IMG]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید [/IMG]
اره زمانی هم که بنده این سیستم رو بستم گفتم این مادر برد رو نزارید چون دوستان گفته بودن این بایوس استار خیلی داغونه...
چ کنم دوست عزیزمون این سیستم رو به شرط دادن.
هر روزم یک جاش مورد داره...
یک بار usb هاش کار میکنه یک بار قطع میشه...
آخرین ویرایش توسط javaheri69 در تاریخ 17-03-21 انجام شده است
شما اسمارت فن را فعال کنید smart fan enable روی تمام مواردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جواب را اعلام نمایید .
- - - Updated - - -
شما اسمارت فن را فعال کنید smart fan enable روی تمام مواردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جواب را اعلام نمایید .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks