با سلام با یه بازی ذیگر امتحان بکنید(بازی قوی )
فکر کنم مشکل از بازیتون است یه اسکرین شات از تنزیمات گرافیکی بازی بگزارید
با سلام احترام خدمت کارشناسان گرامی
سیستم من یک اشکال خیلی خاص و آزار دهنده داره که هرچی هزینه کردم برای این سیستم و باندل داره نا امیدم میکنه
توی بازی های که نصب میکنم Frame Rate خیلی خوبی دارم فقط تصویر دچار پارگی میشه بعضا غیر طبیعی هست با اینکه گرافیک رو های هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
روی تمامی اشیا در بازی ها حالت نقطه نقطه میاد انگار مقیاس هر شی رو با 3dmax داری میبینی سه تا عکس میزارم کامل مشخه گرافیک رو High هست فریم 70 ولی نقطه هها سفید رنگ آزار میدن
همچنین موقع استفاده از گرافیک و حالت عادی نوز شدید روی اسپیکر میوفته ویز ویز میکنه هرچی گرافیک بیشتر کار میکنه نویز هم شدید تر میشه
اگر کسی میدونه ایراد از کجاست راهنمایی کنه شیرنی اساسی تقدیم میشه چون من خیلی خرج این سیستم کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشخصات سیستم من:
VGA AMD R9 270X TOXIC 2GB GDDR5
CPU AMD PHENOM X4 955
MEMORY 6 GB
WINDOWS 10
درایور ها به روز هست.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
با سلام با یه بازی ذیگر امتحان بکنید(بازی قوی )
فکر کنم مشکل از بازیتون است یه اسکرین شات از تنزیمات گرافیکی بازی بگزارید
AlirezaAMD110 (01-02-16)
AlirezaAMD110 (01-02-16)
GTA V و Dirt Rally 2015 تست شده فریم ریت خوبه فقط نوز دارم رو اشیابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mrp7 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2 تا درایور آخر رو تست کردم ATI.Crimson.Drivers.15.12.win.10.x64 جالبه فریم ریتم خوبه توی بازی ها ولی روی اشیا نویز میوفته و یه صدای نویز روی اسپیکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موارد مشکوک که هست :
بعد از آپدیت قطعات سیستم ویندوز رو عوض نکردم
پاور دست دوم خریدم
گرافیک یکم بزرگ بود تو کیس با زور جا به جا شدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکل نویز به دلیل استفاده از اسپیکر با منبع تغذیه USB بود حل شد
|
پس این موارد رو انجام میدم امیدوارم حل یشه برای گرافیک r9 270x کدوم درایور توصیه میشه فرقی نداره؟
AMD Catalyst 15.7.1برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AlirezaAMD110 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط ذرایور قبلی را با DDU پاک کنید
DDU چطوری میشه؟
مگه ویندوز نصب کنم همه درایورا پاک نمیشه؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks