پاورت چیه ؟
با سلام..
امروز سیستم رو که روشن کردم رو ارم مادر برد ازراک وایساد بالا نمیاد..باید چند بار ریستارت کنم تا درست بشه..تو تنظیمات بایوس رفتم هارد رو شناخته بود..به نظرتون مشکل از کجاست؟؟
|
javaheri69 (09-01-17)
اسم نداره یعنی کاغذ روش کنده شده..راهی هست بشه بفهمم پاورم چی هست؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون موقع که خریدم گفتن ایسوس هست..
بعد مهندس ناگفته نمونه..اون دفه ه م همین طور شد هاردم سوخت اگه یادتون باشه..رفتم یک هارد یک ترا باز خریدم..
سی پی یو هم که از اقا مهدی خریدم..رم هم سالم هست..
موندم چرا اینطوری میشه..نکنه از ماردبرد هست..؟؟
پاورت تقلبیه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی هاردت خراب شده . باید همون موقع پاورت عوض میشده .از مهدی جان یک پاور تهیه کن .
javaheri69 (09-01-17)
مهندس ایا راهی هست بشه فهمید پاورم چیه؟؟میخام مطمن بشم..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چه مارک پاوری خوبه>؟؟قیمت چنده برای سیستم من؟؟
و در اخر این ماردبرد ازراک اشغاله یا ن؟؟اخه همه میگن بهترین فقط گیگابایت هست..درسته؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی هاردت خراب شده شک نکن پاورت بوده . ببر پیش خدماتی با یک پاور مطمئن تست کنه .
کلمه اشغال خیلی مناسب نیست .
ازراک - Msi -گیگابایت - اسوس بردهای خیلی خوبی دارند .
ولی این برد سوکت 775 ازراک یک برد ارزون ساده است . انتظار زیادی ازش نمیشه داشت .
|
مهندس برای این سیستم من چه نوع پاوری خوبه؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الایت کولر مستر 350 واتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
javaheri69 (09-01-17)
مهندس یک نگاهی میشه به این بندازین..ببینید درسته یا ن ..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
طبق همون گفته پیش رفتم...ولی یک جا شو متوجه نشدم.همون اخرش باید چکار کنم..
اینجا رو دقیقا باید چکار کنم؟؟>>>
با باز شدن این فایل، خواهید دید که لیست تفصیلی تمام پیامهای خطا، هشدارها و اطلاعرسانیها درج شده است.
اکنون میتوانید نسبت به حل این مشکلات اقدام نمایید.
برای فراخوانی تنظیمات مربوط به Power در محیط ویندوز میتوانید عبارت powercfg.cpl را در Run وارد کنید
اینم عکس گرفتم ایا مشکل داره پاور من؟؟http://s8.picofile.com/file/8281838700/Capture.PNG
آخرین ویرایش توسط javaheri69 در تاریخ 09-01-17 انجام شده است
javaheri69 (09-01-17)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks