بهت گفتم از چیه . پاورت هم درست نیست .
مهدس هدفم از اپدیت اینه که مادربردم درست بشه..اخه نزدیک 1 دقیقه موقع بالا اومدن ویندوز رو صفحه مادربرد وایمیسته..بعد میاد بالا..در صورتی که قبلا سریع میومد بالا..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پاور و ....هم درسته
DOOM999 (14-01-17), javaheri69 (14-01-17)
|
مهندس پاور کسی رو هم گرفتم تست زدم..همین طوره..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یکی از دوستان تو انجمن بقلی اینو گفته<<<<درسته یا ن؟؟
بایوس سیستم رو آپدیت کن اگر همچنان هنگ بود رو لگو مادربرد ؛
نگاه کن مین رو خازن باد کرده نداشته باشه یا آیسی سیاه شده و سوراخ شده
چند سال از عمر مادر بردت میگذره اگره طبق کاتالوگ چک کنی معلوم میشه
برق و کابل ها مرتبط رو قطع کن
02-باطری مادربردتو خارج کن
03- 20 ثانیه دکمه پاورت رو نگه دار
باتری و کابل هارو وصل کن 20 ثانیه دکمه پاورت رو مجدد نگه دار بعد سیستم بایوس فول ریست میشه ببین حل میشه
اگه نشد مادربردت کارش تمومه داره به آخر های عمرش نزدیک میشه شیش ماه تا دوسال عمر میکنه برات و تمامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما حرف استادرو ول کردی رفتی انجمن بغلی من تا حالا چند مورد این جوری پیش اومده واسه دوستان همه از پاوراشون بوده .البته خیلی معذرت میخوام ایرانیا فکر میکنن پاور نقش سیب زمینی رو بازی میکنه.میرن یا پاور متفرقه میگیرن یا با واتاژ پایین که ارزون در بیاد
AMD>INTEL (14-01-17)
مهندس کارش درست هست درش شکی نیست..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DOOM1987 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی اخه کار بالا رو انجام دادم سیستم درست شد..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
تنظیمات بایوس رو باید درست کنین.
بگذارید روی fast boot
Sent from my SM-G900H using Tapatalk
مهندس تو فکر پاور های خاک خورده شرکت اواژنگ هستندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mrp7 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قبل از تایپ کردن کمی فکر کنید .
DOOM999 (14-01-17), javaheri69 (14-01-17)
|
کاملا رو این حرفی که زدم تحقیق کردم شما تو تمام پست هایی که گذاشته اید همشون کولرمستر بوده اما از شرکت هایی مثل کورسیر و گرین هیچی نام نبردیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مگه این شرکت ها مشکلی دارند اون هم برند کورسیر که خیلی پر فروشند
خوب مشخصه درست تحقیق نکردید . اولا این تاپیک حرفی از کولر مستر نشد . دوما 90 درصد کیس های پیشنهادی من گرین هست . خنک کننده ها هم هم گرین سری نوتوس 100 تا 400 پیشنهاد کردم . سوما شما نمیتونی به من بگی چی پیشنهاد بدم بعد از 16-17 سال کار میدونم چی پیشنهاد بدم . هر وقت حس کنم گرین مناسبه برای کاربر گرین پیشنهاد میدم و هر وقت هم احساس کنم برندای دیگه مناسبه پیشنهاد میدم .شما میتونی پیشنهاد خودت رو بدی قبول یا عدم قبول اون تصمیم خود کاربر هست . دست از برچسب زدن به آدمها بردارید . اگر میتونید مفید باشید و گرنه سکوت کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mrp7 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (14-01-17)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks