پاسخ: دو مشکل سیستم من بعد از اسمبل-فوری
تنظیمات رو دیفالت کردم ولی :
اون دمای 78 پابرجاست.
تنها فرقی که کرد دور فن سی پی یو کم شد و خوب صداش هم کمتر شد.
به غیر از سی پی یو و هارد و گرافیک و مادربورد چه قطعه دیگری دمای جداگانه داره؟
اون 78 یعنی چی هست؟
در ضمن اون پیام new update to dmi هنوز هم میاد.
تنظیمات seup رو هم که گفتین نمیدونم چه چیزهاییش رو تغییر بدم و روی چی بزارم.
یک سوال کلی:
اگه سیستم با اجرای نرم افزار prime 95 هنگ یا ریست بشه دلیل بر عیب سیستم داره؟
سلام.من با نرم افزار prime 95 که تست میکردم میزاشتم روی گزینه سوم و اوکی رو میزدم که هم سی پی یو و هم رم تحت فشار قرار میگرفتن و سیستم هنگ میکرد.
ولی این دفعه گذاشتم روی گزینه اول که فقط سی پی یو زیر فشار قرار بگیره.سیستم دیگه هنک یا ریست نشد ولی :
هر دو ثانیه 1 درجه به دمای سی پی یو اضافه میشد.به طوری که در 10 ثانیه 5 درجه اضافه میشد شاید هم بیشتر.
به همین دلیل وقع نصب ویندوز دمای سی پی یو به 60 میرسید و بوق هشدار میزد.
حالا مشکل این چیه؟
ببخشید که سر همتون رو در میارم.ممنون
نقل قول:
سلام.من با نرم افزار prime 95 که تست میکردم میزاشتم روی گزینه سوم و اوکی رو میزدم که هم سی پی یو و هم رم تحت فشار قرار میگرفتن و سیستم هنگ میکرد.
ولی این دفعه گذاشتم روی گزینه اول که فقط سی پی یو زیر فشار قرار بگیره.سیستم دیگه هنک یا ریست نشد ولی :
هر دو ثانیه 1 درجه به دمای سی پی یو اضافه میشد.به طوری که در 10 ثانیه 5 درجه اضافه میشد شاید هم بیشتر.
به همین دلیل وقع نصب ویندوز دمای سی پی یو به 60 میرسید و بوق هشدار میزد.
حالا مشکل این چیه؟
ببخشید که سر همتون رو در میارم.ممنون
سلام
این افزایش دما یه سقفی داره که برای فن فابریک یه چیزی نزدیک 50 درجه هستش یعنی این دما رو نباید رد کنه
این پردازنده توی تست ۲ ساعته با فول یوزیج و فن tx3 نتونست 40 درجه رو رد کنه
این فشار خیلی سنگینتر از نصب ویندوزه
شما ۲ مشکل ممکنه داشته باشید
۱ - اتچ نبودن درست فن به پردازنده ، که اگر این مشکل رو داشته باشید توی تست پرایم بعد از چند دقیقه دما از 55 درجه رد میشه
۲ - مچ نبودن رمتون ، بعضی رمها با بعضی مادربردها سازگار نیستند که ربطی به برند یا کیفیت نداره
البته حدس من مورد ۱ هستش با توضیحاتی که در مورد محکم کاری و خمیر سیلیکون دادید :give_rose:
نقل قول:
سلام
این افزایش دما یه سقفی داره که برای فن فابریک یه چیزی نزدیک 50 درجه هستش یعنی این دما رو نباید رد کنه
این پردازنده توی تست ۲ ساعته با فول یوزیج و فن tx3 نتونست 40 درجه رو رد کنه
این فشار خیلی سنگینتر از نصب ویندوزه
شما ۲ مشکل ممکنه داشته باشید
۱ - اتچ نبودن درست فن به پردازنده ، که اگر این مشکل رو داشته باشید توی تست پرایم بعد از چند دقیقه دما از 55 درجه رد میشه
۲ - مچ نبودن رمتون ، بعضی رمها با بعضی مادربردها سازگار نیستند که ربطی به برند یا کیفیت نداره
البته حدس من مورد ۱ هستش با توضیحاتی که در مورد محکم کاری و خمیر سیلیکون دادید :give_rose:
یعنی میگید اگر رم مچ نباشه باعث افزایش دمای سی پی یو خواهد شد؟
رم سیستم ن سوپر تالنت هست که در سایت گیگا برای این مادربورد معرفی نشده ولی چون چیزی پیدا نکردم اینو خریدم.
به نظر خودم فن با سی پی یو کاملا تماس داره.من اینقدر ناشی نیستم که اینو نفهمم.
اگر فن یک میلیمتر با سی پی یو فاصله داشته باشه اصلا خنکش نمیکنه.انگار که فنی در کار نباشه.
اینو خودم تجربه کردم.
به نظرم این ذات این سی پی یو هست که زیر فشار کم میاره.
چون بازی کردم با نرم افزار کار کردم و... ولی سی پی یو دماش از 46 رد نشد.
ولی موقع نصب ویندوز....
شاید به خاطر نداشتن cache باشه.منظورم همون چیزی هست که فنوم ها دارند ولی 620 و 630 نداره.
آقا نیما یک سوال :
اگر فن با سی پی یو کامل تماس نداشت میشد که در اتاق گرم با بخاری روشن دمای سی پی یو 38 باشه؟
الان دمای سی پی یو 38 هست.هم خود بایوس سیستم این دما رو میزنه و هم نرم افزار EVEREST Ultimate Edition
دور فن هم 2491 هست.
این سی پی یو همچین فشاری رو تحمل نمیکنه.
اصلا نرم فزاری هست که دمای سی پی یو رو اینقدر بالا ببره؟
نرم افزارهی تست رو نمیگم.نرم افزارهای کاربردی منظورمه. اگر هست چه نرم افزاری و کاربرد اون نرم افزار چی هست.
من ازخیر دمای سی پی یو و اون دمای مجهول 78 درجه گذشتم.فقط این سوالات رو پاسخ بدین ممنون میشم :
1.mosfet و nortbridge کجای مادربورد هستند؟یکی از دوستان این فروم احتمال دادند دمای 78 درجه از اون ها باشه.
میخوام اگر ممکن باشه سیستم رو خاموش و اون قسمت هارو لمس کنم.
2.پیغام amd data change....new data to dmi رو چکار کنم؟مشکل این چیه؟
3. در تنظیمات بایوس گزینه hdd s.m.a.r. t capabiliy رو فعال کنم یا نه؟این گزینه چه سودی داره؟
4.تنظیمات بایوس رو به صورت پیش فرض یا همون دیفالت کردم.من برای بهتر کار کردن سیستم و یا برای قطعات خاصی که سیستمم داره باید این تنظیمات رو تغییر بدم؟
اگر بله کجاها رو؟
5.بایوس مادربورد رو آپدیت کنم یا نه؟
ممنون از شما
اینو یادم رفت.لفا از اون فن های خوبی که گفتین یک عکس یزارید و قیمت رو هم بگید و اسمش رو کامل بگید .
که بعدا بخرم.برای سوکت am3
و این فن ها واقعا از فن فابریک بهترن؟چقدر بهترن؟چند درجه تفاوت کاریشون هست؟
نقل قول:
اینو یادم رفت.لفا از اون فن های خوبی که گفتین یک عکس یزارید و قیمت رو هم بگید و اسمش رو کامل بگید .
که بعدا بخرم.برای سوکت am3
و این فن ها واقعا از فن فابریک بهترن؟چقدر بهترن؟چند درجه تفاوت کاریشون هست؟
نقل قول:
من ازخیر دمای سی پی یو و اون دمای مجهول 78 درجه گذشتم.فقط این سوالات رو پاسخ بدین ممنون میشم :
1.mosfet و nortbridge کجای مادربورد هستند؟یکی از دوستان این فروم احتمال دادند دمای 78 درجه از اون ها باشه.
میخوام اگر ممکن باشه سیستم رو خاموش و اون قسمت هارو لمس کنم.
2.پیغام amd data change....new data to dmi رو چکار کنم؟مشکل این چیه؟
3. در تنظیمات بایوس گزینه hdd s.m.a.r. t capabiliy رو فعال کنم یا نه؟این گزینه چه سودی داره؟
4.تنظیمات بایوس رو به صورت پیش فرض یا همون دیفالت کردم.من برای بهتر کار کردن سیستم و یا برای قطعات خاصی که سیستمم داره باید این تنظیمات رو تغییر بدم؟
اگر بله کجاها رو؟
5.بایوس مادربورد رو آپدیت کنم یا نه؟
ممنون از شما
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
coolermaster tx3
حدود 30 تومن قیمتشه و حدود ۱۰ درجه روی لود دمای پردازنده رو پائینتر نگه میداره
این دما 78 درجه روی همه مینها گیگا نشون داده میشه ، همه قطعات رو چک کردم مشکلی نداشته
موسفتها همون ردیف ۱۰ تائی بین پردازنده و پنل پشت هستش و پل شمالی هم زیر اوت هسیت سیتکس که بین پردازنده و اسلت pci-e هستش قرار داره ( روش یه پلیت أبیه که روش نوشته گیگابایت )
یه آپدیت بایوس بزن اون مشکلات حل میشه
هارد اسمارت رو سرعت هاردهای قدیمی (ide) تاثیر داشت ولی روی ساتا تست کردم اثری ندیدم
اگر فلاپی نداری خاموشش کن توی بایوس و اولین بوت رو بزار روی هارد سریعتر بوت میشه تنظیم بخصوص دیگهای فکر نکنم لازم باشه
موفق باشی
نقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
coolermaster tx3
حدود 30 تومن قیمتشه و حدود ۱۰ درجه روی لود دمای پردازنده رو پائینتر نگه میداره
این دما 78 درجه روی همه مینها گیگا نشون داده میشه ، همه قطعات رو چک کردم مشکلی نداشته
موسفتها همون ردیف ۱۰ تائی بین پردازنده و پنل پشت هستش و پل شمالی هم زیر اوت هسیت سیتکس که بین پردازنده و اسلت pci-e هستش قرار داره ( روش یه پلیت أبیه که روش نوشته گیگابایت )
یه آپدیت بایوس بزن اون مشکلات حل میشه
هارد اسمارت رو سرعت هاردهای قدیمی (ide) تاثیر داشت ولی روی ساتا تست کردم اثری ندیدم
اگر فلاپی نداری خاموشش کن توی بایوس و اولین بوت رو بزار روی هارد سریعتر بوت میشه تنظیم بخصوص دیگهای فکر نکنم لازم باشه
موفق باشی
متشکرم.خیلی کمک کردین.
منظورت از این جمه :
چی هست؟روی سیستم خودتون تست کردین و به این نتیجه رسیدین که اون 78 درجه برای همه مین های گیگا هست؟
بازهم از شما تشکر میکنم:11()::11():