کسی میتونه راهی برای تست پاور به من آموزش بده؟
همه چیز سیستم ردیف هست فقط به پاور شک دارم.میترسم یا خودش رو هلاک کنه یا مادربورد رو.
Printable View
کسی میتونه راهی برای تست پاور به من آموزش بده؟
همه چیز سیستم ردیف هست فقط به پاور شک دارم.میترسم یا خودش رو هلاک کنه یا مادربورد رو.
تا اونجائی که سوادم قد میده داخل پاور سنسوری برای دما وجود نداره که برنامهای بخواد اون رو نمایش بدهنقل قول:
اگر مشکل بخواد از پاور باشه بایستی روی 12 ولت بیش از 12.5 ولت خروجی بده که به راحتی با برنامههای مونیتورینگ میتونید این ولتاژ رو چک کنید
در مورد پاور گرین فکر کنم با آقای مهندس عمرانی گرامی مشورت بفرمائید بهترین نتیجه رو بگیرید :give_rose:
اول اینکه این برنامه مانیتورینگ رو معرفی میکردین یا لینکش رو میزاشتین.نقل قول:
دوم اینکه این آقایی که گفتی کجاست؟اگه فروشنده هست که دیگه پرسیدن نداره.چون میگه مشکل از پاور نیست و پاور مشکلی نداره.
اینطوری که شما جواب میدی کم کم میگی مادربورد یا یه قطعه دیگه مشکل داره.درسته؟
این همه تعصب به گرین برای چی هست؟اگر خودتون فروشنده نیستید؟
اگر با نرم افزاری که گفتم روی پاورهای گرین خودتون امتحان میکردین مشخص میشد.اگر دما برای شما هم زیاد نشون میداد خوب مشخص میشد که پاور مشکلی نداره.
شما که این آقا رو میشناسی مشکل رو باهاشون مطرح کن.
فقط پست نزنی که قطعات سیستم مشکل دارند که اونوقت به صداقت شما شک میکنم و هم به بو دار بودن تبلیغ بالای صفحه.
دوست من دما پاور رو میشه فقط با دماسنج مخصوص که سنسور دارد میشه اندازه گرفت . با این برنامه هم چک کنید
HWMonitor
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اول : رو که دوستان و امید گرامی جواب دادند و توی cd مادربرد هم معمولا برنامه مونیتورینگ موجودهنقل قول:
دوم : آقای عمرانی از مدیران شرکت آینده سیما و کاربران ویژه این فروم هستند که در تاپیک زیر میتونید باهاشون ارتباط برقرار کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
بنده روی هیچ برندی تعصب ندارم ، عرض کردم برای نشون دادن دما حداقل بایستی یک قطعه سخت افزاری به عنوان سنسور داخل پاور و ۲ سیم برای انتقال تست دما به مادربرد وجود داشته باشه . توی سوکتهای پاور یه همچین خروجی ندیدم بحث برند بخصوصی هم نبود
تا بحال از محصولات گرین استفاده نکردم ولی معمولا اگر یک قطعه خصوصیات بارزی داشته باشه به دوستان توصیه میکنم و خصوصیات بارز گرین وجود آقای عمرانی در محیط مجازی مثل همین فروم هستش
تا اینجائی که مشاهده کردم ایشون انسانی متین ، پیگیر و با اطلاعات هستند که فکر میکنم این حضور و پیگیریشون باعث اطمینان خاطر خریداران هستش
موفق باشی
از شما دوستان تشکر میکنم.من هم فعلا پاور رو بیخیال شدم.ولی اگر کسی پاور گرین داره میتونه با این نرم افزاری که گفتم تست کنه.
لطفا به من به صورت مرحله به مرحله آموزش آپدیت بایوس رو یاد بدین.خودم دفترچه مادربرد رو خوندم ولی دوست دارم شما هم بگید تا مطمئن کار کنم.
مادربورد من هم گیگابایت مدل : 770t-ud3p
بعد از اینکه بایوس رو از سایتش دانلود کردم به ترتیب چکار کنم؟
بعد از روشن کردن سیستم در آخرین خط مینوسه :
update new data to dmi
که فکر کنم منظورش آپدیت بایوس هست.
یک سوال : هارد سیستمم وقتی در حال وبگردی هم هستم صدا میده.مشکلی داره؟
هارد 500 گیگ سامسونگ f3
این نرم افزار هم دما رو 78 نشون میده.البته مثل اینکه هر دوی این نرم افزارها ساخت یک شرکت هستند.
شما خودت گفتی پاور گرمای زیادی از پشت نمیده بیرون پس خیالت راحت باشه که مشکل گرما نداره البته شاید مشکل داشته باشه ولی احتمال زیاد گرما نیستنقل قول:
دوست عزیز ما به چیزی الکی تعصب نداریم ! واقعا گرین یکی از بهترین هاست توی ایران ! حالا اگه شما جناب عمرانی رو بهتر بشناسید حتما هم عقیده ما خواهید شد !
آقای مهندس عمرانی مدیر تحقیق و توسعه این شرکت هستن و یک انسان شریف که تا اونجا که میتونن کار همه رو راه میندازن حتی در مواردی خارج از گارانتی !
سلامنقل قول:
پاور رو باز کنید ببرید پیش کسی که تستر پاور داره تا همه خروجی های پاور رو براتون تست کنه یا به بازار ایران برید 1000 تومان بدید براتون پاور رو تست می کنند تا خیالتون از پاور هم راحت باشه .
به نظر من شما اشتباه کردین که روی خمیر خود فن اورژینال خمیر دیگه ای زدید این خودش باعث میشه دمای cpu به خوبی منتقل نشه مگه این که خمیر قبلی رو به کلی از روی سینک پاک کرده باشید
دمای پاور رو هم همانطور که بقیه دوستان هم گفتن هیچ برنامه ای نشون نمیده مگه این که خودتون با دماسنجی یا سنسوری اون رو اندازه بگیرید اما شما باز دائم روی دمای پاور تاکید دارید دمای پاور چندان مهم نیسن مهم این که نوساناتی توی ولتاژ خروجی هاش نباشه که اون هم با تستر پاور قابل فهمیدن .
در اخر هم به نظرم اگر تنظیمات بایوس رو دیفالت کنید و بزارید روی همان تنظیمات کارخانه بهتره شما که قصد اورکلاک ندارید بایوس مادر برد شما هم از انجایی که مادر بردتون جدید نباید نیاز به آپ داشته باشه معمولا فکر کنم یکی از مشکلات شما این که توی همان شروع کار همه چی از حالت استاندارد خارج کردین خمیر سلیکون دمای cpu و ... همه اینها رو بعد ها هم می شد دستکاری کرد بهتر بود اول سیستم رو بصورت استاندادر مونتاژ می کردید.
این هم اموزش آپ بایوس مادر برد های گیگا بایت