سلام.ببیند تمامی اون چیزهایی که در تست قبل گفتم فایده ای نداشت.چون بعدا که باز تست زدم هنک کرد.

من درایور جدید کارت گرافیکم رو از سایت گیگابایت و از قسمت کارت گرافیکم دانلود کردم به هزار بدبختی.
175 مگابایت با دیال آپ.

ویندوز جدید نصب کردم و درایور جدید و درایور مادربورد و بازی رزینت اویل رو...

5 بار اول که وارد بازی میشدم در همون لود اول بازی(نوار سفیدی که سمت راست پر میشه)سیستم هنک کرد و یکبار هم ریست شد.

دفعه ششم که وارد بازی شدم تا 20 بار بنچمارک گرفت (2 ساعت و نیم)و سیستم هنک یا ریست نشد و بعدش هم خودم خسته شدم و ولش کردم.ولی....

امروز که باز تست کردم یکبار همون اول بنچمارک هنک کرد و دفعه دوم بعد از 20 دقیقه هنک کرد.

نتیجه:

مشکل از گرافیک نیست.مشکا یا از رم هست یا از سی پی یو .به خاطر اینکه :

در بازی های دیگه هم در لود عجیب عمل میکنه.یعنی مثلا یدفعه گیر میکنه به طوری که موس هم کار نمیکنه و
یدفعه با سرعت شروع میکنه به لود شدن بازی.

اگر یادتون باشه قبلا گفتم که چند تا نرم افزار رو که همزمان اجرا میکنم بعضی وقت ها سیستم هنک میشه.
با نرم افزار prime95 هم که تست میکردم :
یک حالت داشت که هم سی پی یو هم رم زیر تست میرفتن.که در در این حالت سیستم یا هنک میکرد همون اول کار یا ریست میشد.
یه حالت دیگه هم داشت که فقط سی پی یو زیر تست میرفت که در این حالت سیستم هنک یا ریست نمیشد فقط دمای سی پی یو به سرعت بالا میرفت.

مشکل از گرافیک نیست.

در لود ها گبر میکنه.هنک میکنه.ریست میشه..

هر جایی که سی پی یو و رم زیر فشار قرار میگیرن یا هنک میشه یا ریست.پس ربطی به گرافیک و بازی نداره.

حالا چه طوری مشکل رو حل کنم؟