سلام باتوجه به این که پردازنده های 1700x و 1800x دما رو تو اکثر برنامه ها من جمله hwmonitor با 20 درجه افزایش نشون میدن به غیر از برنامه ryzen master چه برنامه دیگه ای هست که دما رو طبیعی نشون بده
سلام باتوجه به این که پردازنده های 1700x و 1800x دما رو تو اکثر برنامه ها من جمله hwmonitor با 20 درجه افزایش نشون میدن به غیر از برنامه ryzen master چه برنامه دیگه ای هست که دما رو طبیعی نشون بده
|
اون باگ خیلی وقته برطرف شده . فقط مادربرد تهیه می کنید به آخرین بایوس سایت سازنده اپدیت کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط RADEON9 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
استاد پردازندم 1700X هست بایوس آپدیت کردم ولی نزدیک 8 درجه باز اختلاف گزارش دما هست بین ryzen master و aida64 دمای طبیعیش 32 درجه هست .یه سوال دیگه الان فرکانس پردازنده از 3500 بالاتر نمیره تو تست یا بازی چکار کنم xfr فعال شهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دمایی که خود برنامه AMD اعلام میکنه قابل استنادتر هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط RADEON9 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون هم تو لود کامل ببر
مادربردت هم بگو
این راهنمای برنامه رایزن مستره . کمک میکنه
https://www.amd.com/system/files/201...sers-Guide.pdf
gigabyte2017 (29-05-17), RADEON9 (28-05-17)
با تشکر فراوان از پیگیریت استاد عزیز و بزرگوار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو لود کامل تا 58 درجه میره مادربوردم asus x370 prime
در مورد XFR مثل بوست اینتل خود به خود فعال میشه . اگر تغییراتی دادی با برنامه رایزن مستر حتما یکبار دیفالتش کن .
وقتی تمام core های پردازنده زیر لود بالا برند . تازه این موقع هست XFR فعال میشه .
در ضمن میتونی از قابلیت AUTO TUNIG خود اسوس برای اورکلاک استفاده کنی . به نظر میرسه کولینگ خوبی هم داری. به راحتی میتونی اورکلاک کنی .
در ضمن EPU هم چک کن اگر فعاله غیر فعالش کن .
با ai suite میتونی پردازندت را اورکلاک کنی .
این آرتیکل هم حتما مطالعه کن
PHP Code:
http://www.techradar.com/how-to/how-to-overclock-a-ryzen-processor
آخرین ورژن HWMONITOR هم دمای پردازنده های رایزن را میتونه دیتکت کنه .
DOOM999 (28-05-17), gigabyte2017 (29-05-17), RADEON9 (28-05-17)
|
دمت گرم گل کاشتی ایول الله آره کولرم غوله thermalright Le GRAND MACHO RTبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (28-05-17)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks