آقا لپ تاپ من گارانتی سازگار ارقام داره 20 ماه دیگه منقضی میشه نزدیک دو سال دیگهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما دو تا مشکل داشتم ولی اونا اصلا گردن نمی گیرند و هیچ راهنمایی و کمکی نمی کنند
چند ساعت پیش زنگ زدم نمایندگی اصفهان مشکل گرمای بی دلیل لپ تاپ رو گفتم اما اصلا تلاشی برای گوش دادن و فهمیدن مشکل من نمی کنند
بهشون میگم شاید منبع تغذیه گرم میکنه میگه لپ تاپ اصلا منبع تغذیه نداره!
ایا این حرفشون درسته ؟ واقعا لپ تاپ منبع تغذیه نداره ؟
ببخشید ایا امکان داره که باتری فول شارژ بشه اما از مدار خارج نشه و فشار مضاعف روش وارد بشه و دمای زیاد از خودش تولید کنه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آیا راهی هست که بشه تشخیص داد که باتری از مدار خارج شده و مطمئن بشیم که تولید دما نمیکنه ؟
من دارم سعی می کنم همه احتمالات رو در نظر بگیرم
ببخشید ایا امکان داره که باتری فول شارژ بشه اما از مدار خارج نشه و فشار مضاعف روش وارد بشه و دمای زیاد از خودش تولید کنه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آیا راهی هست که بشه تشخیص داد که باتری از مدار خارج شده و مطمئن بشیم که تولید دما نمیکنه ؟
من دارم سعی می کنم همه احتمالات رو در نظر بگیرم

Bookmarks