سلام

بله طبیعی هست . چون در حالت استفاده از شارژر فرکانس ها در حالت پرفورمنس قرار میگیره و دمای 78 برای پردازنده لپتاپ بالا نیست . پردازنده های لپتاپ تحمل حرارتی بالاتری نسبت به نسخه دسکتاپ دارند . همچنین توجه داشته باشید حتما از یک کول پد یا خنک کننده لپتاپ مناسب استفاده کنید . کمک میکنه تهویه حرارت بهتر انجام بشه .
سپاس برای پاسخگویی شما
ببینید من وقتی شارژر به لپ تاپ وصل هست و باتری فول شارژ هست بعد از مثلا نیم ساعت روشن بودن لپ تاپ، دمای لپ تاپ شروع میکنه به بالا رفتن و بدنه لپ تاپ گرم میشه وقتی دمای cpu و gpu و هارد رو نگاه میکنم دمای پایین و معمولی دارند دمای بالایی ندارند و تسک منجر رو که نگاه میکنم هیچ پروسه ای پردازنده رو درگیر نکرده و فعالیت زیر 10 درصدی داره اما نمی دونم چرا دمای بدنه لپ تاپ بالا میره ؟ یه مشکلی این وسط هست که داره اذیت میکنه. فقط زمانیکه لپ تاپ رو ریستارت میکنم همه چیز به حالت طبیعی برمیگرده و دما فروکش میکنه
حالا پیش خودم خیال میکنم که شاید منبع تغذیه یه مشکلی داره و این قطعه گرمای زیاد تولید میکنه. می خواستم بدونم که آیا نرم افزاری چیزی هست که بشه باهاش به سلامت منبع تغذیه پی برد و دمای لحظه ای منبع تغذیه رو نشون بده ؟
سپاسگزار میشم اگه در این باره راهنمایی کتید