راههای من میتونم پیشنهاد بدم
1- با همون تک رم سیستم رو بیار بالا بایاس مادربرد رو آپدیت کن
2- از توی بایاس دستی باس رم رو ست کن نه روی 3200 بذا روی 2133 یا 2400 ببین دو تا رم بالا میاد.
شناسایی نشدن دوتا ramهمزمان
سلام این قطعات گرفتم اما دوتا ram به صورت همزمان شناسایی نمیشه ولی تک تک روی سیستم مشکلی نداره.
مشخصات سیستم
cpu : Intel Core i7-6700K
ram : G.SKILL Trident Z DDR4 3200MHz 2*8G=16G
MB :ASUS Z170-A
Cpu cooler : cooler master Hyper D92
Power: cooler master 550 elite
|
راههای من میتونم پیشنهاد بدم
1- با همون تک رم سیستم رو بیار بالا بایاس مادربرد رو آپدیت کن
2- از توی بایاس دستی باس رم رو ست کن نه روی 3200 بذا روی 2133 یا 2400 ببین دو تا رم بالا میاد.
lovemax69 (24-11-16)
سلام.<br><br>در حین آژدیت بایوس برق رفت و الان سیستمم بالا نمیاد<br>و ارور زیرو میزنه<br><br>چیکار کنم؟؟؟
سلام.
در حین آژدیت بایوس برق رفت و الان سیستمم بالا نمیاد
و ارور زیرو میزنه
چیکار کنم؟؟؟
Warning:. Bios recovery mode has-been detected Please pu the file "z170.cap" into HDD or a USB removable media device and then a reset your computer you can Also insert the ASUS support cD to your cD. = rom and reset your computer. If you have done things in Original, plese wait a moment and downt system shutdown Automatically !!! system will be rebooted.)
حالا من توی فلش اون درایور های بایوس را در فلش ریخته بودم ولی هیچ تاثیری نداره و هیچ اتفاقی نداره وهمین ارور نشون داده میشه
به کمکتون نیاز دارم
باتشکر
فقط فایل بایوس که پسوند cap دارد را باید کپی کنید .
http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/mb/...923.1454183078
lovemax69 (24-11-16)
باید فایل بایوس را با کمک BUPDATER Flash BIOS tool تغییر بدی بعد توی فلش کپی درست میشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آدرس برنامه
http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/mis...923.1454183078
فلشت هم باید فت 32 باشه .
lovemax69 (24-11-16)
|
سلام . دوست عزیز منم این مشکل رو داشتم و هنوز هم دارم . (مدیونین اگر فکر کنین که حوصله دارم برم دنبالش) ولی فرق مشکل من با شما اینه که من وقتی اورکردم ، دیگه سیستم بالا نمیومد ، (تا قبل از اور در حالت دوال چنل بود) ، یعنی به طوری که در 5 ثانیه هی روشن و خاموش می شد. ولی الآن رم ها رو در حالت سینگل چنل گذاشتم ، درست شده ، شما هم ببینید که آیا در سینگل چنل مشکل داره یا خیر ،
در ضمن ، من که بعد از درست شدن و بالا اومدن سیستم با CPU - Z چک کردم ، یکی از رم هام ولتازش 1و نیم ، ولی یکی دیگه 1.6 بودش ،و همین اختلاف ولتاژ باعث این شده بود.
CPU : Intel Core i5 4460 , 6m cache , 4 Cores , 4 Threads
Main Board : Gigabyte GA-Z97-D3H
Ram : 8Gb = 2 x 4GB (Dual Channel) Apacer UNB-PC3 14900 , 1866 Mhz , 13.14.14.36
GPU : Zotac Nvidia Geforce GTX 960 , 4GB GDDR 5 , 128 Bit
H.D.D : Western Digital , 2Tb , 5400 Rpm
PSU : Green 785b Gaming Case : Green X9 Predator , Moded By Myself
CPU Cooler : DeepCool Theta 19 Sound Cart : Mother Board Main Sound Cart
Monitor : LG 22MP55HQ , Full HD 1080p , 22" , Aspect Ratio = 16 : 9
Key Board : gigabyte GK-K7100 Wired Key Board
Mosue : Gigabyte GM-M5050 Wired Mouse
Printer : Samsung m2020
Modem : D-Link Wireless N150 ADLS 2Plus
Operation System : Windows 10 Pro Anniversary (1607) x64
Mobile Phone : IPhone 6 Plus
lovemax69 (24-11-16)
سلام.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنونم از راهنماییتون درست شد.
بایوس آپدیت شد اما مشکل شناسایی نشدن دو رم به صورت همزمان هنوزم پابرجاست.
روی اسلات های 2-4 هم تست کنید . همچنین در بایوس xmp رافعال کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lovemax69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
lovemax69 (24-11-16)
روی اسلات 2و 4 هم تست کردم ولی جواب نداد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط وقتی رم ها به صورت تکی در اسلات های 1و 2 میذارم روشن میشه و تصویر میاره.
بنظرتون بفرستمش گارانتی؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks