سلام به اساتید عزیز
وقت بخیر
عکس مشخصات و دمای سی پی یوم رو ضمیمه کردم یک لطفی می کنید من فکر میکنم دماش خیلی بالاست ! راهنماییم کنید؟!
https://docs.google.com/leaf?id=0B_m0-frDG-oAYmJlMjE0MWUtNDdlNS00NGYxLWExZmQtYTM2NDY4Y2VlNGIx &sort=name&layout=list&num=50
+
کولر سی پی یو لازمه ! اورکلاک نکردما !
+
امروز بعد از چند وقت که خونه نبودم ! داشتم با سیستم کار میکردم ! که ناگهان تصویر خط خطی شد و در حالت خیلی بعدی هنگ کرد که روشن هم نشد ! وقتی باز کردم دیدم متاسفانه فن سی پی یو لقه و بدجا خورده بعد از بازکردنش متوجه شدم یکی از پایه های زیرین فن که در زیر مادر برد قرار میگیره (همون چنگالهای پلاستیکی) نیستش (من فکر میکنم کار داداش فضولمه )! وقتی درست جاش زدم سیستم روشن شد و تا الان هم هفت هشت ساعتی روشنه و مشکلی پیش نیومده !
آیا وقتی یکی از اون جفت پلاستیکی های فن که در زیر مادربرد قرار می گیره شکسته و نیست ! مشکلی داره ؟! فن محکم قرار گرفته ولی باز شما بهتر میدونید
متاسفانه عکس ضمیمه با اینکه کیفیتش خوب بود نمیدونم چرا بعد از آپلود در سایت انقدر حجم و کیفیتش پایین اومده !
لطفا از لینک گوگل داک استفاده کنید !
با تشکر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks