درود
مطمئناً اشتباه نرم افزاری رخ داده، پردازنده در این دما منفجر میشه!
سلام دوستان
دیشب پردازنده من دمای 255 درجه رو نشون میداد و بدجوری منو توی فکر فرو برده بود!!!
آیا اصلا چنین چیزی ممکنه؟؟؟؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شکر خدا امروز درست شده و به حالت عادی برگشته:
مادر بورد: msi-970A G45
پردازنده: AMD Athlon II *4 645
رم : Apacer 4 GB 1600MHz+Apacer 4 GB 1600MHz
کارت گرافیک: NVIDIA GEFORCE GT 520
هارد : 1TB+1TB+4TB+128GB SSD ADATA
پاور: Green GP750B-OC+ Platinum
|
درود
مطمئناً اشتباه نرم افزاری رخ داده، پردازنده در این دما منفجر میشه!
خبات کریمی (03-07-15)
اتفاقا بایوس رو هم پریروز به آخرین ورژن آپدیت کردم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخه با نرم افزار speed fan هم نگاش کرده بودم اونم 255 نوشته بود.
ضمنا: اگه به عکس اولی نگا کنین میبینین که فن داره با چه دوری کار میکنه؟ 5050 دور در دقیقه!!!
دیشب صدای فن غیر قابل تحمل بود.دیگه داشتم شاخ درمیاوردم.
- - - Updated - - -
آره منم تعجب کردم ازین 255 درجه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط خبات کریمی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هم دور فن و هم درجه حرارت رو اشتباه گزارش میکنه . چون بالای 75 خود پردازنده برای محافظت از خودش خاموش میشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط yavarahmad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون دوستانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
طبق تجربه شخصیم وقتی روی پلتفرم am3 از گرافیک کارت کوچک استفاده میکنید چیپست دوم شما که معمولا پشت اسلت گرافیک کارت قرار داره (و هیت سینک مناسبی هم نداره) به شدت گرم میشه
این بالا رفتن دما در این قسمت میتونه باعث اشتباه نشان دادن دما و بالا رفتن سرعت فن باشه
بعد از یک مدت کار دمای این چیپست را چک بفرمائید و اگر بالا بود به نحوی آن را پایین بیاورید
AMD>INTEL (03-07-15), خبات کریمی (03-07-15)
دمای اون قسمت رو چطوری چک کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
واینکه کارگ گرافیک من geforce 520 هستش. آیا ضعیفه؟
و اینکه نقش پاور توی این جور مباحث چیه؟ آیا تاثیر گذاره؟
با انگشت مبارک دما را چک بفرمائید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط yavarahmad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه سری گرافیک کارتها طول زیاد و فنهای قوی دارند که باد را به این قسمت هم میزنند . طول گرافیک کارت 520 کم است و باد آن به صورتی است که به این چیپ نمیخورد و در نتیجه این قسمت به شدت داغ میشود
پاور توی همه چیز نقش ثانویه دارد ولی گمان نمیکنم در این ضمینه تاثیر مستقیم بگذارد
البته استفاده از پاور خوب باعث طول عمر همه قطعات میشه و استفاده از آن همیشه به شدت توصیه میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط nima_hl در تاریخ 03-07-15 انجام شده است
AMD>INTEL (03-07-15), Nima061 (03-07-15), خبات کریمی (03-07-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks