من هم با نظر جناب MicroSystem موافقم. Everest دمای پردازنده من رو هم زیاد نشون میده. شما بهتره برای دمای پردازنده از برنامه Real Temp استفاده کنید. جدیدترین نسخه این برنامه رو برای شما پیوست کردم. نحوه کار این برنامه اینجوریه که علاوه بر نمایش دمای پردازنده ، بالاترین و پایین ترین دما رو براتون ثبت میکنه.
شما این برنامه رو که دانلود کردید ، برای چند ساعت اونرو باز بزارید ( مخصوصا وقتی که سیستم تحت فشار هست ) بعد حداکثر دمایی رو که ثبت کرده بگید یا ترجیحا یه عکس از اون بزارید.
برای اطلاع از دمای سایر قسمتهای سیستم مثل مادربورد ، هارد ، سرعت چرخش فن و... بهتره از برنامه HWMonitor استفاده کنید. نحوه کار این برنامه هم مثل قبلی هست و حداکثر و حداقل دما رو ثبت میکنه. ( این برنامه رو برای ویندوز 64 بیتی از اینجا دانلود کنید. )
در رابطه با چسب حرارتی هم من تعجب کردم که چرا شما استفاده نکردید! مخصوصا برای چنین سیستمی که 24 ساعته داره کار می کنه! پیشنهاد میکنم حتما یه چسب خوب خریداری کرده و استفاده کنید چون در پایین آوردن دما موثره.
و اما در رابطه با کولینگ کلی کیس هم همونطور که دوستان گفتند یه عکس از داخل کیس بگیرید تا در رابطه با بهینه سازی اون بحث کنیم.
موفق باشید.

Bookmarks