سیستمت یک سیستم معمولی است
cpu e5200 دماش وقتی داری سایت باز می کنی اگر کار دیگه ای نکنه نباید بیشتر از 50 بشه
فن cpu رو باز کن و گرد گیری کن و خمیر تازه بزن و.
دمای هارد هم از 50 نباید بیشتر بشه یک فن بزار براشون.
کاربر شهرسختافزار
درود بر اساتید گرامی سایت
دوستان من این سیستم و حدودا یک سال پیش خریدم و خودم اسمبل کردم (مشخصاتش رو در ذیل گذاشتم) البته بدون سیلیکون !
و تا به امروز که دارم این متن و می نویسم هیچ مشکلی (اعم از سخت افزاری و نرم افزاری) باهاش نداشتیم در حالیکه بیشترین کار ممکن رو از هر نظری (کار گرافیکی و شبکه و نرم افزارهای سنگین vmware و php و iis و ویژوآل سی و ... (هرچی که فکرش و بکنید) چون 4 نفریم هر کدوم ....(حتی یک بارهم ویندوزشو عوض نکردیم چون احتیاجی نبود !ویندوز ویستا 64 + xp x64) (در ضمن سیستم در طول هفته کمتر از 10 ساعت خاموش می شه = 24 ساعته کار می کنه ! (شبا هم که ما می خوابیم نر افزارها در حال کارند (دانلود و تبدیل در حالت معمول)
Motherboard: CPU Type DualCore Intel Pentium E5200, 2500 MHz (12.5 x 200) Motherboard Name Intel Eva Cove DG35EC (1 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN, IEEE-1394) Motherboard Chipset Intel Bearlake G35 System Memory 2036 MB DIMM1: SuperTalent SUPERTALENT02 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-15 @ 400 MHz) (4-4-4-10 @ 266 MHz) (3-3-3-8 @ 200 MHz) DIMM3: SuperTalent SUPERTALENT02 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-15 @ 400 MHz) (4-4-4-10 @ 266 MHz) (3-3-3-8 @ 200 MHz) BIOS Type Intel (05/23/08) Communication Port Communications Port (COM1) Display: Video Adapter Intel(R) G35 Express Chipset Family (448 MB) Video Adapter Intel(R) G35 Express Chipset Family (448 MB) 3D Accelerator Intel GMA X3500 Monitor LG E700B [17" CRT] Multimedia: Audio Adapter Realtek ALC888/1200 @ Intel 82801HB ICH8 - High Definition Audio Controller [B-0] Storage: IDE Controller Intel(R) ICH8 2 port Serial ATA Storage Controller - 2825 IDE Controller Intel(R) ICH8 4 port Serial ATA Storage Controller - 2820 IDE Controller Standard Dual Channel PCI IDE Controller Storage Controller Microsoft iSCSI Initiator Storage Controller Virtual CloneDrive Disk Drive Maxtor 2F040J0 ATA Device (40 GB, 5400 RPM, Ultra-ATA/133) Disk Drive MAXTOR STM3160215AS ATA Device (160 GB, 7200 RPM, SATA-II) Optical Drive ELBY CLONEDRIVE SCSI CdRom Device (Virtual CD-ROM) Optical Drive TSSTcorp CDDVDW SH-S223F ATA Device (DVD+R9:16x, DVD-R9:12x, DVD+RW:22x/8x, DVD-RW:22x/6x, DVD-RAM:12x, DVD-ROM:16x, CD:48x/32x/48x DVD+RW/DVD-RW/DVD-RAM) SMART Hard Disks Status OK
اما امروز پس از دانلود و نصب و اجرای برنامه اورست به ارقام نسبتا نگران کننده ای رسیدم !
http://www.shahrsakhtafzar.com/forum...1&d=1255717004
86 = دمای مادربرد
54 = دمای سی پی یو (الان که در سایت هستم دما به 64 رسیده)
41 و 41 هم دمای هسته ها
52 = دمای هارد اولم (ide )
45 = دمای هارد دوم (serial ata )
1.1 = کولینگ سی پی یو
0.9= ولتاژ سی پی یو
(اطلاعات بیشتر در پیوست استیبلیتی!)
که صد البته این در حالت تقریبا ساکنه ! (من فقط دارم تایپ می کنم و نه کار دیگری)
کیسم فن اضافه نداره و پاورم هم green 485 نه dvb دارم و نه کارت گرافیک و کارت صدا ونه بقیه کارت های غیر آنبرد ! (هرچی متصله با usb , lan ه)
می خواستم از اساتید عزیز (جانم به فدایتان )! بپرسم دماها چطوره ؟ ضمن اینکه گفتم به طرز وحشتناکی ازش کار می کشیم و طی یک سال بیچاره حتی آخ هم نگفته ! نتیجه چندتا از تست ها هم رو می ذارم (تست های گوناگون ) چون من یکم بی سوادم خدمت دکترای عزیز رسیدم تا راهنماییم کنند .
با تشکر
cache :
http://docs.google.com/Doc?docid=0Af...M2dycGhy&hl=en
stableity :
http://docs.google.com/Doc?docid=0Af...MnY3M2Rj&hl=en
آخرین ویرایش توسط spenteman در تاریخ 16-10-09 انجام شده است
|
|
کاربر شهرسختافزار
سیستمت یک سیستم معمولی است
cpu e5200 دماش وقتی داری سایت باز می کنی اگر کار دیگه ای نکنه نباید بیشتر از 50 بشه
فن cpu رو باز کن و گرد گیری کن و خمیر تازه بزن و.
دمای هارد هم از 50 نباید بیشتر بشه یک فن بزار براشون.
یک هارد 250 به بالای اکسترنال دست دوم خریدارم
یاهو مسنجر asghary2000@yahoo.com
spenteman (17-10-09)
کاربر شهرسختافزار
اين دو تا رو اشتباه نشون ميده86 = دمای مادربرد
54 = دمای سی پی یو (الان که در سایت هستم دما به 64 رسیده)
کاربر شهرسختافزار
ممنون از پاسخاتونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MicroSystem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط منظورتو خوب متوجه نشدم دوست عزیز ! یعنی دمایی که برنامه اورست برای این دوتا نشون می ده دمای واقعی نیست؟
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط masterpc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون از پاسخاتون.
می دونم دوست عزیز هزینه قطعات سیستمم (فقط کیس ) در دی پارسال (قطعه به قطعه از مجنمع تک و تک 1 و بیستون) فقط 295 هزارتومان شد . من فقط خواستم که کل مشخصات مادربرد و هاردام رو گفته باشم که دوباره کاری نشه !
سلام و خوش اومدیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط spenteman برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منظور شما رو درست متوجه نشدم
این دماها که گذاشتین یه مقدار بالاست ولی سیستمتون اینطور که میفرمائید داره کارش رو میکنه
با همین وضعیت جلو برید سیستم تا ۱-۳ سال دیگه هم براتون کار میکنه
اگر میخواهید دما رو پائین بیارید تا عمر سیستمتون بیشتر بشه باید یه کولینگ مناسب روی cpu بگذارید که از ۳۰ تومن شروع میشه به بالا
و همینطور باید یه تعداد فن روی کیستون نصب کنید که اونم حدود ۱۰ تومن میشه به بالا
با هزینه حدود 40 تومن دمای cpu حدود 10-15 درجه ، دمای مادربرد 20-30 و هارد 5 درجه کم میشه البته صدای سیسمتون زیاد میشه
اگر یه همچین چیزی مد نظرتون هست چندتا عکس از کیستون بزارید تا در مورد کولینگ و .... صحبت کنیم
موفق باشید
spenteman (17-10-09)
|
|
کاربر شهرسختافزار
بلهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط spenteman برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اشتباه نشون ميده
ممكنه با آپديت بايوس درست نشون بده
دماي CPU نميتونه بيشتر از دماي هسته باشه
دماي مادبرد هم كه نميتونه از بقيه دماها بيشتر باشه.
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MicroSystem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مرسی microSystem عزیز ، از توضیحات کاربردیت هم خیلی ممنونم ! تقریبا هیچ کدومشو نمی دونستم . بازم از اطلاعاتی که دادی در مورد رابطه دماها سپاسگذارم .
فقط حدس می زدم بالاتر از حد معمول نشون می ده (چون با این دما ها و این حجم کار ما حتما اگر دماها واقعی بود توی این یک سال به مشکل بر می خوردیم ! ضمن اینکه مداوما سیستم رو به خصوص فن ها رو با پمپ باد تمیز می کنیم (حتی قید گارانتی گرین رو هم زدیم و پلپش رو باز کردیم ! ) اما خوب اعتمادم به دیگران بیشتر از خودمه !
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید با تشکر از همه اساتید عزیز که به بنده حقیر لطف داشتند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط spenteman در تاریخ 17-10-09 انجام شده است
MicroSystem (17-10-09)
کاربر شهرسختافزار
من هم با نظر جناب MicroSystem موافقم. Everest دمای پردازنده من رو هم زیاد نشون میده. شما بهتره برای دمای پردازنده از برنامه Real Temp استفاده کنید. جدیدترین نسخه این برنامه رو برای شما پیوست کردم. نحوه کار این برنامه اینجوریه که علاوه بر نمایش دمای پردازنده ، بالاترین و پایین ترین دما رو براتون ثبت میکنه.
شما این برنامه رو که دانلود کردید ، برای چند ساعت اونرو باز بزارید ( مخصوصا وقتی که سیستم تحت فشار هست ) بعد حداکثر دمایی رو که ثبت کرده بگید یا ترجیحا یه عکس از اون بزارید.
برای اطلاع از دمای سایر قسمتهای سیستم مثل مادربورد ، هارد ، سرعت چرخش فن و... بهتره از برنامه HWMonitor استفاده کنید. نحوه کار این برنامه هم مثل قبلی هست و حداکثر و حداقل دما رو ثبت میکنه. ( این برنامه رو برای ویندوز 64 بیتی از اینجا دانلود کنید. )
در رابطه با چسب حرارتی هم من تعجب کردم که چرا شما استفاده نکردید! مخصوصا برای چنین سیستمی که 24 ساعته داره کار می کنه! پیشنهاد میکنم حتما یه چسب خوب خریداری کرده و استفاده کنید چون در پایین آوردن دما موثره.
و اما در رابطه با کولینگ کلی کیس هم همونطور که دوستان گفتند یه عکس از داخل کیس بگیرید تا در رابطه با بهینه سازی اون بحث کنیم.
موفق باشید.
nima_hl (18-10-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks