سلام
خوب دوست عزیز اون سوکتهای روی Main میتوانند تا یک آمپراژ مشخص یرق بدن پس توصیه من اینه اینکار را نکنید
یا اگر خیلی اصرار دارید دو تا فن بیشتر به یک سوکت متصل نکنید ولی راه حل بهتر استفاده از یک کنترلر فن هستش
کنترلر فن از کددوم ها ؟ همون ها که پشت کامپیوتر نصب میشن؟ پیدا میشه کرد؟ من یک نمونه دیدم یکی از فن های کلر مستر داشت که پشت کامپیوتر نصب میشد
در مورد دمای CPU برای همین هست که میگم دمای CPU که توسط مادربرد خونده میشه اصلا توی این نسل پردازنده ها
مهم نیست و شما باید به CPU Core که در زیر آن اومده و چهار دمای مختلف برای چهار هسته پردازنده شما است و توسط
خود CPU گزارش میشه باید توجه کنید. البته 46 درجه دمای فوق العاده ای نیست و شماهم راحت میتونید به اون دسترسی
پیدا کنید
فک کنم همینه دیگه اما مینویسه مادربورد اون هسته ها حدود 2-3 درجه با این یکی فرق می کنن
رنگ خمیر مهم نیست این کیفیت اونه که مهم هستش . با این توصیف شما به نظر میرسه اون خمیرها که شما دارید خمیر
معمولی هستش.
بله
خوب اگه سینک CPU داغ نمیشه ولی دمای CPU بالا میره میشه حدس زد که فن درست جا نزده شده . شما توجه کنید که
خمیر زیاد هم باعث عدم تماس درست CPU و فن هستش و خمیر باید بصورت یک لایه خیلی نازک باشه . و روش خمیر زدن
بسته به نوع فن فرق میکنه برای فن اصلی ایتنل که تهش یک دایره مسی هست شما اول اون بخش مسی و روی CPU
را کاملا تمیز کنید که حسابی براق بشه بعد دقیقا وسط اون بخش مسی به اندازه یک نخود خمیر بگذارید . بعدش بگذارید
موقع نصب فن خود وزن فن خمیر را بصورت یکنواخت روی heatSink پخش بکنه.
دقیقا
من دیروز من فن رو باز کرد دیدم بسته شد یعنی قبلا به حای اینکه ببندمش محکم تر باز کرده بودم اما در کل محکم چسبیده بود اما درسته تاثیر هم داره خب کامل پیچ ها بسته باشن یا نه
من تیره ترین خمیر رو ریختم روی فن و سی پی یو چون 3 مدل گرفتم یکی 1000 و یکی 1500 و یکی 2500 تومن که خب همون 2500 ز همه تیره تر و به گفته ی خود فروشنده بهتر هست من همین 2500 رو ریختم روش قبلش هم قبلی ها رو پاک کرده بودم و بستم و تمام الان هم که خنک تر از قبله
از اون 1500 ای هم قبلا استفاده کردم خمیر خوبی هست اما دیگه نمیشد همش باز کنم ببینم به خاطر 1 درجه و به گفته ی فروشنده هم که این بهتر بود و البته تیره تر اونها که کلا سفید بودن

حالا دمای مین حدود 55 هست با 15 دقیقه اجرای بازی gta iv elfc با بالاترین تنظیمات گرافیکی میشه 61 درجه و ثابت می مونه که فک کنم زیادی هم خوب باشه اما دست به چیپ می زنم یکم زیادی داغه البته دست من دما سنج نداره ببینه داره این درست نشون میده یا نه
دمای گرافیک در حالت عادی 58 و البته وقتی روشن کنم قبل از اجرای بازی حدود 50 هست و در لود 15 دقیقه ای بازی روی 93 ثابت می مونه که چون این گرافیک خیلی داغه فک کنم خوب باشه
دمای سی پی یو هم 47 شد مثل شما و با اجرای 15 دقیقه ای روی 70 ثابت می مونه
خب من بدلیل اینکه می خواهم کمی اورکنم البته فعلا تا 3 یک فن حرفه ای کولر مستر v6gt رو میگیرم بعد بالا تر اور می کنم که اگه خواستم اور رو زیاد تر کنم یک تاپیک هم میزنم و باز هم منتظر نظر شما
راستی من خمیر هم روی سی پی یو زدم و هم روی فن البته روی فن همون اندازه ی نخود اما روی سی پی یو اندازه 4 نخود ( البته تا چه نخودی باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
بله شما میتونید سرعت فنها را کم بکنید که اینکار را یه کمک یک کنترلر فن و یا از طریق بیوس در صورت پشتیبانی مادربرد و یا
با کمک نرم افزاری مانند speedfan انجام میدن . در موذد راه اول باید فنبه کنترلر فن وصل بشه و در مورد دو راه دوم فن باید به
مادربرد وصل بشه. البته تا اونجا که من میدونم کم کردن سرعت فن باعث افزایش عمر اون نمیشه.
شاید عمرش زیاد نشه اما خاک کمتر میگیره صداش هم کمتره
منتظر نظرتون در مورد دماها هم هستم
سپاس
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید