سلام
نظر خودم هم در مورد مین و هارد همین بود فقط یک سوال نیازی هست برای مین فن نصب کنم؟ یک کوچک دارم اما صدا میده
گرافیک در بازی فک نکنم به 90 برسه البته 465 از 460 گرم تره و خودش برای خودش فن و هیت سینک استانداردشو داشته دیگه من که نصب نکردم براش
اما سی پی یو رو خودم نصب کردم البته فن خودشو میگم شاید من بد نصب کرده باشم
این طور که معلومه همین سی پی یو فقط مشکل دما داره چون مثلا بازی gta iv elfc رو 10 دقیقه اجرا کنم دماش میرسه به 80 و توی بایوس تنظیم کردم که اگه به 80 برسه سوت بزنه و همش سوت میزنه
الان فقط همون سی پی یو رو باید یک فکری به حالش بکنم؟ گرافیک به این راحتی ها زیاد بالای 90 نمیره و کلا این گرافیک داغ هست و گرافیک ها روش شنیدم تا 105 هم مشکلی ندارن اما من به هیچ وجه ذیگه مطمعنم در بازی ها و کار گرافیکی به غیر از تست بیش از 95 نخواهد شد
من سی پی یو رو چیکار کنم؟
من وقتی فن سی پی یو رو می خواستم نصب کنم به کمی روی خود فنش خمیر بود منم روی سی پی یو یکم زدم بعد بستم درسته دیگه نه ؟ مشکلی نداره اون یک خمیره این که من زدم فرق می کنه؟ الان باید چیکار کنم؟
ممنون میشم جواب بدید
سپاس
در مورد CPU باید بگم که مشکل مربوط به فن اصلی همراه CPU هستش اصولا این فن هم ضعیف هست و هم
خیلی پر سر وصدا . من به شما توصیه میکنم اون فن را با یک فن قویتر عوض کنید. اگه بتونید حدود 50 تومان هزینه
کنید میتونید فن خوبی برای CPU تهیه کنید.

در مورد دمای مادربرد خیالتان جمع از نظر اینتل چیپست X58 تا 95 درجه هم مساله نداره و مادر برد من 1.5 سال هست
که دمایش 70 درجه هست ولی حتی یک آخ هم نگفته.