عضو VIP شهرسختافزار
من چند چیز به ذهنم میرسه :
1- سی پی یو رو دربیارین و خیلی با احتیاط اون رو دوباره جا بزنید.
2-ورژن 1.58 برنامه Cpu-z رو دانلود و از اون استفاده کنید .
3-آخرین ورژن بایوسی که برای مادربردتون ارائه شده رو دانلود و نصب کنید .
اگر مشکل پابرجا بود ( منظور فریز شدن و بلواسکرین ها ) ؛
4-رم ها+پاور+هارد رو روی یه سیتم دیگه امتحان کنید
اگر ok بودن مادربرد بدون شک مشکل داره و بفرستین برای گارانتی.
مورد اول رو دو سه بار انجام دادمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehrdad_ab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نتایج مورد 2 پیوست شد
برای آپدیت از asus suite 2 استفاده میکنم که چیزی برای دانلود پیدا نمیکنه
پاور نه ولی رم ها و هارد رو سیستم دیگه تست شده
تو ویندوز روی حالت فول لود مشکلی نیست در واقع تو اسکن سخت افزار ها مشکل دارم، مثالا وقتی با everst رپورت میگیرم تا میرسه به printer (مورد آخر) بلو اسکرین میکنه ، هیچ پرینتر یا ارتباط usb اینایی در جریان نیست
یک سوال؟ تو تصویر سوم که پیوست کردم تفاوت اون دو رویژن که نوشته چیه؟؟
آخه رو قوطی مادربورد rev 3.00 زده، تا اونجایی که من میدنم rev 3 برای p8p67 میشه همون B3 با هر نرم افزاری هم که به مشخصات مادربودر نگاه میکنم rev 1.xx مینویسه
حالا اگه این rev1 همون b1 هست کلیه مشکلات از اینجا آب نمیخوره؟؟؟ چرا که موقع نصب هار(segate 1T barr) وقتی انداختمش روی sata2 هارد بوت شد ولی تو منوی بایویس هار رو نمیشناخت؟؟؟ تا اخر انداختمش روی sata3و الان مشکلی نیست
صبح میخوام ببرمش گارانتی، اگر میشه سریع راهنمایی بفرمایید
متشکر
Rezasam1 (22-08-11)
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز این rev 1.xx ربطی به B3 بودن یا نبودن مین بورد ندارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط designme برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون مین بوردهای معیوب هم B2 بودن.
nothing is as it seems
عضو VIP شهرسختافزار
http://support.asus.com/download.asp...3PdnZI9Pq9BcIU
کلی بایوس ارائه شده که ...
ورژن فعلی شما خیلی قدیمی تره
در مورد هارد هم ، فکر می کنم هارد شما sata6 هست که بعد از اتصال به Sata6 مشکل برطرف شده .
P8P67 (REV 3.1)
http://support.asus.com/download.asp...9kv5818lbAQur6
designme (22-08-11)
|
|
بله متشکر صبح پیدا کردم و آپدیت کردم(هرچند خود سویست پیدا نمیکرد-به نسخه 1850)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehrdad_ab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تا حالا هیچ جاش هیچ فرقی نکرده+پاور هم تست شد
قسمت نشد ببرم گارانتی ایشاا.. فردا
پشیمون شدم از خریدشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید آخه قبل از این مادربورد ایسوزی که خریده بودم یه چند سال پیش m2n-x plus اونم خیلی اذیت کرد
چند بار رفت گارانتی آخر سر یکی دست دومش رو فرستادن به مدل m2n-x که مشکل حل شد
آخرین ویرایش توسط designme در تاریخ 22-08-11 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
واسه نصب xp گزیته cpu id رو از bios غیر فعال کنید
دمای سی پی یوتون هم کاملاً عادیه
اگه میخواید بیاد پایین باید یک فن دیگه بگیرید
ارزونترینش بوفالو هست که جالب نیست و دمای bios رو میاره 50
فن خودش تو حالت بیکاری موردین داره ولی توی لود به 80 هم میرسه حتی
مشکل حل نشدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bestirani2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
موردی که دوستمون در مورد عدم امکان نصب ویندوز XP برروی سیستم های جدید(بضی از برندها) عرض کرد درسته اما این یکی از دلایلی که توسط دوستان مطرح شد می تونه باشه
خلاصه بعد از یک ماه از ارسال به گارانتی آخر سر دیروز بورد رسید دستم
یک هفته بعد از ارسال بورد زنگ زدم شرکت ویستا(بخش وضعیت قطعه) گفتن بورد شما تعمیریه و یکی دو روز پتعمیرش طول میکشه
بعد چند روز تماس گرفتم همون قسمت جواب این شد که بورد تعمیر شده و آماده ارساله ولی مشکل بورد رو که پرسیدم(سوختگی، شکستگی و...) متصدی اون بخش گفت چیزی نمیدونم بخش شهرستان رو بگیرید برای پیگیری ارسالش
بعد چند روز تماس مکرر آخر سر متصدی این قسمت جواب داد به تلفن و گفت آماده بشه واسه ارسال باهاتون تماس میگیریم
حدود 7 روز بعد خودم زنگ زدم گفت آمادست هزینش رو واریز کنید تا بفرستیم براتون
مشکل بورد رو پرسیدم گفت آپدیت بایوس کردیم مشکل حل شده!
یه برگه به عنوان توضیح همراه مادربورد فرستاده بودم که توش نوشته بودم بورد رو آپدیت کردم، گفتم بنده خودم آپدیت کرده بودم ایشون گفتن بنده هم اطلاع ندارم ولی همه مشکلات برد حل شده!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دیروز بعد از نصب روس سیستمم خلاصه کنم آش همون آش بود و کاسه همون کاسه
یک جایی یه تفاوتی کرده بود که اگر نکرده بود هم اهمیتی نداشت
پشیمون شدم از ارسال به گارانتی
آخرین ویرایش توسط designme در تاریخ 30-09-11 انجام شده است
گاهی سکوت بلندترین فریاد است
و زمان صادق ترین قاضی...
پس در درگاه زمان سکوت میکنیم
شاید
حکمی به نفع ما صادر شود
amin69r (30-09-11)
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز تو بایوس ولتاز مربوط به سی پی یو رو بیارین پایین!
این جوری مشکل دماتون حل میشه.ولی در مورد بلو اس---ین ممکنه مشکل مربوط به سوکت پردازنه،خشاب های رم،و در بد ترین حالت،بورد چاپی مادربورد،یا خود سی پی یو باشه!
در هر صورت اگه قصد فروش قطعات تونو داشتین،به من خبر بدین! ;-)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط designme برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks