پاور رو چک کن . همچنین چک کن کلید سوئیچ روشن خاموش گیر نمیکنه .
سلام چند روز سیستممو که روشن میکنم اول روشن میشه برای یه لحظه بعد یه دفعه خاموش میشه دوباره بعد از 6 ثانیه روشن میشه .مشکلش از کجاست .قبلا روشن که میکرد عادی روشن میشد
|
DOOM999 (23-02-16)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط بولدوزر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تنظیمات بایوس را به حالت دیفال در بیاورید و مجددا تست بفرمائید
بعضی مواقع تنظیمات پردازنده باعث این موضوع میشود
DOOM999 (23-02-16)
سلام خیلی ممنون از پاسختونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اتفاقا تازه بایوسم رو آپدیت کردم .ولی یکی دو روز اول مشکلی نداشت .الان هم به فرمایش جانبعالی بایوس رو دیفالت کردم ولی مشکل همچنان باقیست .یه وقت نسوزه پردازندم
امید جان خیلی ممنون از پاسخت. پاور رو چک کردم .جدیدا با بلوور تمیزش کردم ممکنه بهش آسیب رسیده باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعید میدونم . مشکلی از طرف بایوس باشه . اگر هم دیفالت کردی . اگر بعد از این روشن و حاموش کردن درست کار میکنه و تصویر داری نباید مشکل خاصی باشه . کابلها رو چک کن . ببین موقع باد گرفتن کابلی شل نشده باشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط بولدوزر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (23-02-16)
|
منم نظرم رو پاور چون بایوس رو مجدد آپدیت و مجدد دیفالت کردم .فردا باید پاورمو با یه سیستم دیگه چک کنم .درمجموع امید جان الان پردازندم تو خطره یا نهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (23-02-16)
دمت گرم خیلی میخامتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پاور EVGA هست 1600وات دارم ردش میکنم نهصد تومن یه کولر مستر نو میگرم 750 وات400تومن .(به نظر خودم چون توان پاور بیشتر از مصرفم بود اینجوری شد)نظرت چیه امید جان
گارانتیشم مفت نمی ارزید .کولر مسترو آواژنگ رو عشق است
آخرین ویرایش توسط DOOM999 در تاریخ 23-02-16 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks