درایور را یکبار با ddu پاک کنید . بعد درایور جدیدش رو دریافت و نصب کنید . البته هر دو درایور اینتل و nvidia را نصب کنید .
سلام دوستان یه لپ تاپ Asus K555L دارم وقتی درایور کارت گرافیک رو نصب میکنم همه گزینه هایش در دسترس نیست مثل Display و ...
بطور پیش فرض روی گرافیک اینتل تنظیم شده گرافیک اصلی من میخوام روی انویدیا تنظیم بشه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دید که تو تصویر قبلی گزینه هایی مثل Display ،Video و ... نیست فقط گزینه 3D setting وجود داره در ضمن تو اون بخشی که با رنگ زرد مشخص کردم گرافیک اصلی رو اینتل تنظیم شده دلیلش چی هستش ؟؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط amirsenator در تاریخ 26-02-16 انجام شده است
|
amirsenator (26-02-16)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به ویندوز هم ربط داره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ؟؟؟ ویندوز من 10 هستش 8.1 نصب کنم بهتره آیا؟؟؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توی سایت ایسوز هم درایور های ویندوز 8.1 رو کامل داره ولی برای 10 کامل نیست ASUS K555LN
بله حتما 8.1 64 بیتی نصب کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirsenator برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
amirsenator (26-02-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks