با سلام و خسته نباشید خدمت شما
من 1 ماهی هست که مادربرد asus z170-a را خریداری کرده ام با این مادربرد یک cpu i5 6600k و یک power cooler master v650 و یک کیس cooler master n300 و 16 گیگ رم کورسیر ddr4 خریداری کرده ام و قبلا ام نزدیک 6 ماه قبل یک کارت گرافیک nvidia asus 610 2gb خریداری کرده بودم و دو هارد خریداری کرد ام که دو تاشو raid 0 کرده ام کلا سرعت سیستمم خیلی بالا هست و کیس من 3 تا فن غیر از فن cpu دارد که در کیس گذاشته ام و اصلا هم مشکل گرما cpu و هم مادربرد و هم کارت گرافیک اصلا ندارد چون با نرم افزار تست می کنم حالا یک مشکلی که دارم نمی دونم مشکل هست یا نه اما موقعی که دستگا رو ریست می کنم شاید بگم در کل این 1 ماه 3 درصد موقع ها این مشکل پیش آمده که وقتی که ریست می کنم فن ها دورشون کم می شن حتی فن cpu و هیچ نوشته ای در مانیتور دیده نمی شود بعد دستگا رو ریست می کنم باز دوباره درست می شود و دستگاه به درستی ریست می شود و تا اونجایی که من یادمه وقتی که دستگاه به درستی ریست می شود وقتی که دور فن ها کم می شه و یک چراغ قرمز رنگ گوشه تغریبا ته مادربرد روشن می شه و سیستم به درستی ریست می شود و وقتی که به درستی ریست نمی شود آن چراغ قرمز رنگ روشن نمی شه البته بر روی مادربرد یک سری کلید وجود دارد اگر زحمت شما نیست می توانید بگویید که آیا من باید این کلید ها را تغییر بدهم یا خیر .
البته همیشه که ریست می کنم دور فن ها کم می شوند چه موقعی که درست ریست شود و چه موقعی که درست ریست نشود ممنون می شوم که راهنمایی بکنید
با تشکر از شما
Bookmarks