سلام سیستمم گرافیکشو عوض کردم حالا مشکل اینه که چیپست مادربرد و فن سی پی یو و پاور خیلی داغ میکنه و سیستم خیلی کنده (چیزی در حد هنگ)
مشکلش چی؟
مادربرد الایت گروپ
گرافیک جی فورس9400
رم یک گیگ
سی پی یو اینتل
پاور معمولی
سلام سیستمم گرافیکشو عوض کردم حالا مشکل اینه که چیپست مادربرد و فن سی پی یو و پاور خیلی داغ میکنه و سیستم خیلی کنده (چیزی در حد هنگ)
مشکلش چی؟
مادربرد الایت گروپ
گرافیک جی فورس9400
رم یک گیگ
سی پی یو اینتل
پاور معمولی
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fbahman برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
احتمالا پاورتون نمیتونه توان مورد نیاز قطعات را تامین کنه و به همین دلیل برق خروجی به شدت پائین بالا میشه ( ریپلش بالا میره )
در این حالت احتمال سوختن کلیه قطعاتتون وجود دارد
پیشنهاد میکنم پاورتون را تعویض بفرمائید
*MoJtAbA* (20-05-14), fbahman (20-05-14), pooria.gholami (22-05-14), Rezasam1 (20-05-14), SOHR@B (20-05-14)
قبلا هیچ مشکلی نداشت فقط گرافیک از 512 به یک ارتقا دادم
حالا بنظرتون پاورشه؟؟؟/
پس چرا قبلا مشکل نداشت ؟؟؟؟
دوست عزیز همینطور که نیمای عزیز گفت احتمال زیاد اشگال از پاورتون هست مدل پاورتون رو بفرمایید
cpu :e5200
gpu :ati 4850
ram : king 2 gig
hdd : 160+80+500+40
psu 530 green
& xbox 360
*MoJtAbA* (20-05-14), pooria.gholami (22-05-14), Rezasam1 (20-05-14)
سیستم خیلی کنده و نمیشه باهاش کار کرد که بتونم اسکرین شات ازش بگیرم
|
|
این کندی هم از پاور هست . تا قطعاتت از بین رفته یک پاور 330 بگیرید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fbahman برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون از همتون
دوست عزیز این مشکل رو جدی بگیر . قطعاتت خراب بشه کلی خسارت مالی برات ایجاد میشه . تو پرشین تولز یکسری از دوستان پاورهای کارکرده گرین میفروشند قیمتشون هم مناسبه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fbahman برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (22-05-14)
ممنون داداش از این همه لطفت اما مشکل اینه که من 800 کیلومتر از تهران دورم و از شهر خودمون پاور میگیرم
اما یکی از فروشنده ها گفت باید یه فن دیگه اضافه کنه به سیستم
اما روی در کیس فن هست
بنظرت فن بگیرم ازش؟؟؟؟
و پاور فن بزرگ بگیرم یا فن کوچیک کافیه ؟؟؟؟
خیییییییییییییییییییییییل ی ممنون داداش
آخرین ویرایش توسط fbahman در تاریخ 22-05-14 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks