با سلام
یک لپ تاپ asus دارم
زمانیکه بازی کامپیوتری روی اش اجرا می کنیم دمای cpu نزدیک 80 می رسد و خیلی داغ می کند و توسط ان فن گرما را بیرون میده که خیلی داغ هست و میز کامپیوتر خیلی بدنه اش داغ میشه !!!
علت اش چیست؟
سپاس
با سلام
یک لپ تاپ asus دارم
زمانیکه بازی کامپیوتری روی اش اجرا می کنیم دمای cpu نزدیک 80 می رسد و خیلی داغ می کند و توسط ان فن گرما را بیرون میده که خیلی داغ هست و میز کامپیوتر خیلی بدنه اش داغ میشه !!!
علت اش چیست؟
سپاس
|
باید ار کول پد استفاده کنید . الان مشکلی نداره . اگر دما بیش از حد بشه لپتاپ خاموش میشه . پس باید باکول پد باید خنک بشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lakers برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
lakers (07-11-15), M3RS4D 50062 (07-11-15), RAVYY (07-11-15)
ممنون : یعنی از خمیر سلیکون یا خاک گرفتن فن نیست !!؟؟
یک جا خوانده بودم استفاده از کول پد استاندارد نیست !! یعنی باعث میشه خاک بره داخل فن و.. !!!
دمای 50-60 در حالت عادی(غیر بازی): ایا عادی هست؟
سپاس
خیر اگر مشکلی بود خاموش میکرد . شما کول پد بگیر . خیر باعث خاک گرفتن لپتاپ نمیشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lakers برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
lakers (07-11-15), M3RS4D 50062 (07-11-15), RAVYY (07-11-15)
شما حتما یه کول پد خوب تهیه کنید چون دما هرچقدر بالاتر بره علاوه بر اینکه میتونه تو راندمان و بازدهی لپ تاپ تأثیر منفی ایجاد کنه بلکه در طولانی مدت باعث صدمه زدن به قطعه ی سخت افزاری میشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lakers برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
lakers (07-11-15)
خمیر پردازنده رو عوض کن. arctic silver , liquid ultra. اگر نه cf3 که راحت گیر میآد. به ویژه در پردازندههای قدیمی تعویض خمیر سبب کاهش دما، کاهش دور فن، کاهش مصرف باتری میشه. کول پد خوب رو هم که دوستان گفتند.
آخرین ویرایش توسط saeedbahmanian در تاریخ 07-11-15 انجام شده است
همهی بدبختیهای ما از فیسبوک است. دکتر شریعتی
من طرفدار بارسا هستم و حشاشین هم بازی میکنم. ابوالفرج سوزنی
Breakpoint, Impulse, No more. از دیوار نوشتههای انقلاب فرهنگی امپراتوری لولوبی
lakers (07-11-15)
|
ممنون دوستان: قیمت کول پد خیلی بالا هست !!! و بودجه کافی ندارم برای خرید !! در عوض سه تا فن پاور دارم ! میخوام باهاش کول پد درست کنم !!
نظرتان در مورد این اموزش چیست؟
Ø¨Ø±Ø§Û ÙÙ¾âØªØ§Ù¾ Ø®ÙØ¯Ø Ø®ÙÚ© Ú©ÙÙØ¯Ù Ø§Ø®ØªØµØ§ØµÛ Ø¯Ø±Ø³Øª Ú©ÙÛØ¯!-Ø¢ÛâØªÛâØ±Ø³Ø§Ù
سپاس
درودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lakers برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوبه ولی برقش رو از پورت usb لپتاپ تامین نکن ازAdapter استفاده کن.
اگر فنهاتون قدیمی است بهتر است تغذیه فنها را بصورت مجزا انجام دهیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lakers برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مثال آنها را با یک آداپتور به برق بزنید تا فشاری روی نوت بوکتون ایجاد نکند
lakers (07-11-15)
salpc (07-11-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks