هزینه اش حدود 40-50 تومن هست . خمیر سیلیکون هم بهتره خودتون تهیه کنید چون خمیر سیلیکونی که اینطور شرکت ها استفاده میکنند زیاد با کیفیت نیست .z5 دیپ کول جوابشو پس داده .
سلام
من برای کمی داغ کردن لپ تاپم کمی پرس و جو کردم و دوستانی در انجمن سافت گذر راهنمایی کردن که لپ تاپم را به تعمیرات بدهم تا خمیر سلیکون بر روی CPU زده بشه. من هیچ اطلاعاتی در این زمینه ندارم و شخص مجربی هم نمیشناسم. درخواستم از شما این است که کمی در این زمینه راهنماییم کنید، در مورد هزینهش، در مورد اینکه لپ تاپم را برای تعمیرات به کجا بدم و از همه مهمتر مدت زمانی که طول میکشه تا این تعمیرات انجام بشه. مدا لپ تاپ من: Acer Aspire V3571-G.
ممنون :)
|
هزینه اش حدود 40-50 تومن هست . خمیر سیلیکون هم بهتره خودتون تهیه کنید چون خمیر سیلیکونی که اینطور شرکت ها استفاده میکنند زیاد با کیفیت نیست .z5 دیپ کول جوابشو پس داده .
ابتدا سپاس گذارم از شما برای پاسختون.
در مورد خرید، میخواستم بدونم خود شخص شما شرکتی که بشه هم یک خمیر مرغوب تهیه کرد و هم اینکه برای تعمیرات هم به همون شرکت و یا شرکتهای دیگه لپ تاپ و تحول بدم، سراغ ندارید تا معرفی کنید. چون بنده هیچ تجربهای در این زمینه ندارم و باید از تجربهی شما دوستان استفاده کنم. ممنون میشم اگر راهنماییم کنید :)
خمیر بازار کامپیوتر z5 دیپ کول رو موجود دارند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SinaJEE برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای سرویس هم میتونی ببری iranfso افق تو بازار کامپیوتر ایران هستند . تو گوگل سرچ کنی آدرسشون رو پیدا میکنی .
link
http://iranfso.com/information/contact
سلام.
امکانش هست در مورد این خمیر سیلیکون نظر بدین. آیا این خوب است که خریداری کنم؟
DeepCool Z5 Thermal Grease
زمانی که شما شروع به نوآوری میکنید، باید خودتان را آماده کنید که همه شما را دیوانه خطاب کنند.
لری الیسون، بنیان گذار شرکت اوراکل
SinaJEE (13-11-16)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks